GPS precisielandbouw

Agricultural Management Solutions

Staadegaard levert precisielandbouw techniek die voorop loopt. Wij zijn vooruitstrevend in het bieden van de beste oplossing op het gebied van precisielandbouw. Wij maken met onze AMS componenten altijd een passende oplossing voor klant specifieke vragen.  Met onze AMS producten geven wij antwoord op de vragen vanuit de praktijk. Het efficiënter uitvoeren van de werkzaamheden en het inzicht krijgen in kosten en opbrengsten.  In compacte zin houdt dit o.a. in: minder overlap met Autotac, plaats specifiek toedienen van producten, inhoudsmeting met NIR technologie, het verzorgen van de juiste afwatering en alles inzichtelijk via Myjohndeere.com. Maar bovenal: nauwkeuriger en efficiënter werken!  

Wat betekent dit voor u? 
De huidige ontwikkelingen en mogelijkheden zijn slechts een fractie van de toekomstvoorspellingen op het gebied van AMS systemen, maar kunnen u nu al enorm veel voordeel op gaan leveren. Alle nieuwe ontwikkelingen zullen gebaseerd worden op de huidige producten in de markt waardoor u doormiddel van o.a. updates automatisch met de tijd mee gaat.

Investeren in GPS techniek is al snel de moeite waard. Bij Staadegaard hebben we de knowhow in huis, adviseren, opbouwen, uitleggen of meedenken in een passende oplossing voor uw werkzaamheden of machines. Ook verzorgen wij speciale cursussen en trainingen voor de gebruikers, leveren we servicecontracten, helpen we u verder met het documenteren in Myjohndeere en bieden we meerwaarde voor de agrarische en cultuurtechnische sector om de kosten te verlagen en de opbrengsten te verhogen. 

Actie!
Onze leveranciers lopen voorop in deze technieken, er worden miljoenen geïnvesteerd om u als klant van de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen te voorzien en wat eigenlijk nog toekomst lijkt kunt is voor u al verkrijgbaar bij Staadegaard. 

 Start vandaag nog met uw besparing en informeer bij ons naar de mogelijkheden van precisie voor uw landbouwbedrijf! 

Klik  op onderstaande afbeeling voor een uitgebreide John Deere a.m.s. brochure. Compacte uitleg en alles over recente a.m.s. projecten, autotracsystemen, precisielandbouw en het AMS service zijn op onze website te vinden. Download hieronder de autotracfolder van Staadegaard!

GPS systemen van Staadegaard

 

Downloads

VoorbeeldweergaveBijlageGrootte
autotrack_controler_flyer_staadegaard_compressed.pdf368.49 KB