Landbouwmechanisatie in Brabant, Limburg en Gelderland

Een efficiënte bedrijfsvoering en kosten besparing? Voor elke klus een geschikte machine! 

Voor landbouwmachines en tractoren bent u hier op het juiste adres! Op het gebied van oogstmachines is Staadegaard expert; maaidorsers, persen, opraapwagens en met name hakselaars zijn de machines die bij ons horen. Onze focus binnen de agrarische sector stamt uit het verleden, al sinds lange tijd is men actief in grondbewerking, zaaimachines, hooibouwmachines, bemesting, mestverwerking, knikladers en voertechniek. 

De aankoop van uw machine is slechts een fractie van het aankoopproces dat wij u graag bieden. Wij leveren een totaal pakket wat begint bij gespecialiseerd advies op maat tot financiële ondersteuning, onderdelen op voorraad, automatische onderdelen voorziening en moderne servicediensten. Dit bieden wij ook aan in de tuin, park en golfbaansector. 

Merken als John Deere, Giant, Veenhuis, Siloking, Fliegl, Strautmann, Vicon, VSS en Kverneland hebben ons gekozen als exclusieve dealers. Wij zijn o.a. de enige officiële Full-Line John Deere Dealer in Brabant en Limburg. Daarnaast zijn wij vanuit de vestigingen in Wijchen en Simpelveld leverancier van machines van o.a. Krone, Monosem, Rabe en Storti. 

We streven ernaar onze knowhow te blijven ontwikkelen, dit doen we al jarenlang succesvol. Vandaar dat we constant bezig zijn met o.a. het integreren van innovatieve ideeën in verkoopadviezen, internationale behoeften en interne trainingen in het servicecentrum. 

Staadegaard landbouw: de beste landbouw merken, precisielandbouw en automatische sturingssystemen, het breedste assortiment en alle kennis die u nodig heeft. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze verkopers.