Fliegl

Fliegl landbouwmachines Brabant Limburg Gelderland

Duitse kwaliteit voor wereldwijde inzet! 

Al meer dan dertig jaar verdiept Fliegl zich in agrarische technieken, door betrokkenheid in hun klanten en focus op operationele groei zijn zij wereldwijd enorm gegroeid. Vanuit Tögingn en Kastl in Duitsland stuurt Fliegl de Agro-markt aan. 

De Duitse kwaliteit is terug te vinden in het complete assortiment, welke uiteraard te vinden is bij Staadegaard. Originele afschuifmachines, kippers, bemestingstechniek of oogstlogistiek: met Fliegl heeft u altijd het optimale transportconcept. Om de kwaliteit te waarborgen door hoge technische standaards en gekwalificeerd personeel wordt consequent in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. 

Een greep uit het assortiment:

  • Originele afschuifwagen ASW Gigant

Grenzeloze stuwkracht en flexibiliteit. Uitstekend voor zware goederen, tot 5x kortere uitlaadtijd, tot 60% hoger laadvolume door de verdichting (afhankelijk van de geladen goederen). Neem contact op om meer te weten over de toepassingsmogelijkheid voor uw bedrijf. 

  • Overlaadtechniek

Fliegl overlaadtechniek voor maximale capaciteit bij de transportlogistiek. Overlaadpijp met een diameter van 400mm, hydraulisch om te klappen, eenvoudige montage aan alle ASW-types, door de hydraulische schuif kan de graanvijzel in de beladen toestand volledig werken. 

  • Kippers en dumpers

Stevig holle buis onderstel, laag zwaartepunt, gegalvaniseerd onderstel, extreem robuust en stijf. De innovatieve details met de know-how uit de Fliegl fabricage van gebruiksvoertuigen en individuele uitvoeringen voor speciale toepassingen zijn de kenmerken van de Kippers van Fliegl. 

  • Haaklift systeem voor tandem en tridem afrolkipper

Met slechts één haaklift onderstel kan een groot aantal containers, ook de originele afschuifcontainers van Fliegl en zelfs volumineuze mesttanks, worden vervoerd. Dat bespaart geld en tijd. Het voertuig is vooral geschikt voor werkzaamheden waarbij de containers stationair moeten worden gevuld. Neem contact met ons op voor de extra opties en mogelijkheden om uw kipper nog beter inzetbaar te maken, zoals boordsystemen, hefhoogtes en bediening. 

Ook afschuifopleggers, afdeksystemen, mestverspreiders, overlaadbanden, platformaanhangers en nog veel meer Fliegl kunt u bij ons vinden. Neem snel contact op met een verkoper bij u in de buurt. 

(v.l.n.r. Fliegl ASW push-off trailer, tandem driekant kipper, hoekliftsysteem)