Giant

Giant laders en verreikers Brabant Limburg Gelderland

Prijswinnende mini-loaders van Giant! 

Staadegaard is Giant dealer binnen regio Noord-Brabant en Limburg en daar zijn wij trots op!  Niet alleen omdat Giant laders in Brabant worden ontwikkeld, ook omdat producent GIANT TOBROCO wereldwijd bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit van hun landbouwmachines. Vanuit onze vestigingen in Lieshout, Haelen, Simpelveld en Wijchen voorzien wij onze relaties van een goed advies en hoogwaardige service vanuit onze werkplaatsen.


Uitgelicht: de GIANT Skidsteer

De Giant Skidsteer ruimt, veegt, draagt, voedt én sloopt...kortom: dé allrounder in iedere bedrijfsvoering! Deze wendbare en krachtige machine is uitermate geschikt voor onder andere de veehouderij, paardenmanege, hovenier of sloopbedrijf.

BEKIJK DEZE VIDEO voor wat de skidsteer voor u kan betekenen. Wij hebben diverse skidsteers uit voorraad leverbaar! 


Dankzij de state-of-the-art technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceerd. De volgende Giant toppers kunnen wij voor u leveren, neem contact op met een van onze verkopers bij u in de buurt voor meer informatie. Wij adviseren u graag een Giant machine met Brabantse mentaliteit! 

  • Skid steer laders

  • Wielladers

  • Telescoopladers

  • Verreikers

  • Aanbouwdelen

Zie hier een aantal Giant loaders aan het werk, inzetbaar in elke sector!

Giant pallet loaderGiant loader maaier

Giant loader clamp Giant loader pallet

Giant waste brick bucket with brake Giant loader pelican

(v.l.n.r. Giant D204SW tele-pallets, D332SWT flail mower, V362 bale clamp, V452T X-tra HD palletfork, V5003 Tele waste brick bucket, V5003 Tele Pelican)