Kverneland

Kverneland landbouwmachines Brabant Limburg Gelderland

Noorse grondbewerking en zaaimachines

Een merk als Kverneland past perfect binnen het Staadegaard assortiment. Al meer dan honderd jaar zijn zij een familie bedrijf dat zich wereldwijd heeft gepositioneerd als markleider van innovatieve ploegen. Door de unieke warmtetechnologie die zij toepassen op het staal van de gehele ploeg ontstaat een onovertrefbare sterkte/gewicht ratio van de ploeg. 

Onder het assortiment grondbewerking maakt Kverneland klepelmaaiers, cultivatoren, schijveneggen, packers en rollers, ploegen en rotorkopeggen. Om het zaaien zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er precisie zaaimachines, zaaicombinaties, pneumatische zaaimachines en mechanische zaaimachines. 

Bent u op zoek naar producten voor grondbewerking of zaai-activiteiten? Neem dan contact op met een van onze verkopers bij u in de buurt. Wij geven u graag meer informatie over het juiste Kverneland product voor u!

Hieronder een aantal Kverneland producten die wij recent hebben afgeleverd.

  • De Kverneland precisie zaaimachine Monopill S e-drive II

Kverneland is de pionier op het gebied van precisie zaaimachines met het “nul afleg” principe. De Monopill is ontwikkeld voor het professioneel zaaien van bieten, koolzaad en cichorei. Gelijkmatige zaaidiepte en optimale bedekking zijn beslissende voorwaarden voor een goede opkomst en maximaal rendement. Bij de Monopill is de omtreksnelheid van de zaaischijf precies even hoog als de rijsnelheid met als resultaat de nulafleg. Het diep in de zaaikouter liggende zaaihuis zorgt voor een kleine valhoogte van slechts 3 centimeter. Deze combinatie van garandeert een exacte afleg zonder wegrollen van het zaad. De gepatenteerde tweede zaadkamer voorkomt dubbel en beschadigd zaaizaad.

  • De Kverneland klepelmaaier FHP

De Kverneland FHP is een multifunctionele maaier voor wegen en bermen onderhoud, akkerranden, sloten en heggen. De Kverneland FHP combineert een eenvoudig concept met een sterke constructie voor uitstekende prestaties in het veld. Dat betekent ook een hoog comfort en een maximale betrouwbaarheid in het werk.

  • De Kverneland gedragen wentelploeg 150 B Variomat

Het nieuwe ontwerp van de 150-serie resulteert in lage kosten voor de gebruiker. Het unieke hittebehandelingsproces wat op de complete ploeg is toegepast garandeert de Kverneland kwaliteit: hoge prestaties, lange levensduur zelfs in de zwaarste bodemsoorten! Licht, robuust en gebruiksvriendelijk!

 

Kverneland Monopill e-drive II

(v.l.n.r. Kverneland precisie zaaimachine Monopill S e-drive II, De Kverneland klepelmaaier FHP,  Print Kverneland 150 B Variomat)