Siloking

Siloking landbouwmachines en mengvoerwagens  Brabant

Siloking voedertechnieken en toebehoren

De mengvoerwagens en zelfrijders van Siloking zijn unieke concepten, bestaande uit doordachte details waardoor ze inzetbaar zijn in elke soort stal. Niet voor niets zijn zij marktleider in technologie, de oplossingsgerichtheid binnen de productontwikkeling is vooruitstrevend. Voorwaarden waaronder Siloking produceert zijn het behoud van de voedselstructuur, het nauwkeurig mengen van zowel kort en lang als droog en nat materiaal en het afvoeren op een normale manier. 

Naast alle mix en meet systemen van Siloking bieden zij ook voedingstechnologiën voor gefermenteerd voedsel. De functies en aansturingssystemen worden perfect gecombineerd waardoor er vanaf dag één optimale bedrijfsvoering kan worden uitgevoerd. Hieronder wordt compact omschreven wat Siloking u zou kunnen bieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en opties voor uw voer? Neem contact op met een van onze verkopers bij u in de buurt! 

  • Mengvoerwagers

Zowel de allernieuwste 'generatie' mengvoerwagens als de klassieke productlijn zijn voorzien van de uitstekende Siloking technologie. Er valt te kiezen uit negen verschillende wagens, met inhoud van 5m³ tot 45m³!  

  • Zelfrijdende mengvoerwagens

De Siloking zelfrijder is opgebouwd volgens een uniek concept. Er is gekozen voor een driepunts onderstel wat borg staat voor een extreem kleine draaicirkel en optimale wendbaarheid. De besturing van de Siloking zelfrijder loopt via een dubbel wiel aan de achterzijde van de machine. Dit wiel heeft een stuuruitslag van 180 graden. Dit biedt ook in uiterst krappe situaties, zoals bijvoorbeeld in oude stallen, een extreme wendbaarheid. De Siloking zelfrijder is voorzien van een hydrostatische aandrijving. Mogelijk van 5m³ tot 30m³.

  • Stationaire mengvoerwagens

Met mogelijke inhoud van 3m³ tot 80m³! De Siloking Staticline is voorzien van systemen welke gecombineerd en individueel kunnen worden ingezet voor de perfecte integratie in complete biogas installaties of voedersystemen. 

 

                   

        

(V.l.n.r. Siloking Trailedline duo avant 2014, Trailedline duo 2218,  Selfline premium, Selfline compact)