Strautmann

Strautmann opraap- en doseerwagens en stalmestverspreiders

Strautmann opraap- en doseerwagens

Wij zijn trots op het dealerschap met Strautmann via hoofdleverancier Zonna in Nederland. In zuid-oost Nederland zijn wij exclusieve dealer van opraap- en doseerwagens en stalmestverspreiders waarbij economische verantwoordelijkheid en personalisatie voorop staat. Neem contact op met een van onze verkopers voor uitgebreid advies over de Strautmann voor u! 

  • Strautmann opraap- en doseerwagens

Een breed programma opraap-, snij- en doseerwagens voor elke sector. Beginnend in de vermogensklasse vanaf 50 PK tot en met de zwaarste types die voor vermogens van boven de 300 PK niet terugschrikken. Ook is in het gebruik als dubbeldoelwagen voorzien. Met een compleet gesloten bovenbouw, grote 26,5" banden en een afsluitbaar invoerkanaal staat niets het gebruik als silagewagen naast de hakselaar in de weg. Dat is economisch denken, dat is Strautmann.

  • Strautmann stalmestverspreiders

Als uitvinder van de mestverspreider met zijlader, heeft Strautmann ook in dit segment zijn sporen verdiend. Met een breed programma vanaf de 4 tons mestwagen tot de 24 tons universeelstrooier aan de bovenkant van dit segment biedt Strautmann voor iedere smaak wat wils.

 

(V.l.n.r. Strautmann opraap- en doseerwagens)