Vicon

Vicon Kunstmeststrooiers en hooibouwmachines Brabant

Rijke agrarische historie bij Vicon

Kunstmeststrooiers en hooibouwmachines van Vicon brengen u meer dan honderd jaar baanbrekende agrarische mechanisering. Niet voor niets heeft men een boek uitgebracht over de rijke en innoverende geschiedenis van dit toonaangevende merk in de landbouw. De afgelopen jaren heeft Vicon 70% van het productaanbod compleet veranderd. Het is daarom een van de meest uitgebreide en aantrekkelijke leveranciers, wij geven u graag een kijkje in het assortiment. Neem contact op met een van onze verkopers bij u in de buurt voor persoonlijk advies over een van de volgende producten:

  • Schijvenstrooiers

Vindt de Vicon Rotaflow opties bij ons! Voor effectief strooien met strooiers op elke werkbreedte, afgifte en snelheid. 

  • Pendelstrooiers

Multifunctionele strooiers, inzetbaar op o.a. golfterreinen, boomgaarden of veehouderijbedrijven. 

  • Schijven- en trommelmaaiers

Met of zonder kneuzer, zwadvormsysteem, zij- of middenophanging, binnenslof, hydraulische bodemdrukinstelling, nylon of stalen kneusvingers/rollenkneuzer en zwadafvoerbanden. Al met al, enorm veel opties! 
  • Schudders en Harken

Enkel, dubbel, gedragen en met middenafleg mogelijk.

  • Kuilverdelers

Met gemak verwerken ze efficiënt de grote hoeveelheden gras die door moderne hakselaars en opraapwagens met een enorme capaciteit worden aangevoerd.

Vicon Schijvenstrooier RotaFlow RO-M EW,Frontschijvenmaaier met kneuzer

Vicon Andex harkVicon SuperFlow PS403

(Vicon Schijvenstrooier RotaFlow RO-M EW, Frontschijvenmaaier met kneuzer, Vicon Andex hark 1254, Pendelstrooier SuperFlow PS403)