Vredo

Vredo grasveldrenovatie Brabant Limburg Gelderland

Relax, alles wordt weer groen!

Vredo bedacht als toonaangevend bedrijf een unieke doorzaaitechniek waardoor grasveldrenovatie efficiënt kan worden uitgevoerd. Zelfrijdend, met de hand of in driepuntgedragen, voor kleine grasveldjes of enorme weilanden. Twee in V-vorm opgestelde scherpe schijven maken gecontroleerd een smalle snede in de grasmat. Het loopwiel drijft het nokkenrad aan en zorgt voor een perfecte dosering. Een variator maakt de dosering traploos instelbaar. Het zaad valt precies tussen de V-vorm van de schijven en wordt hierdoor op de juiste, instelbare diepte in de snede afgelegd.

Vredo luistert naar klanten en heeft daarom productlijnen voor drie markten. Agrarische bedrijven, tuin en park, sportvelden en golfbanen hebben verschillende behoeften zoals grootte en druk van de machine. 

Voor elke markt een Vredo

  • Agri De Agri serie heeft standaard een rijafstand van 7,5 cm. Dit is perfect om op een efficiënte manier de weide van een gesloten grasmat te voorzien. Het graszaad heeft een optimale kieming omdat het opgesloten ligt in de vruchtbare grond en daarmee beschermd is tegen vogels en uitdroging. Doorzaaien is slechts één enkele werkgang en bespaart tot 80% tijd en brandstof.

Neem contact op voor de juiste Vredo doorzaaier! En bekijk de website voor meer informatie. 

(Vredo Agri twin)