VSS Agro Proseed

VSS Agro Machinebouw  Brabant Limburg Gelderland

Precisie zaaien van gras en granen 

VSS Machinebouw is een Nederlandse fabrikant van landbouwmachines en heeft in het pakket de merken VSS AGRO, VSS AMAC en VSS Cappon. Onder het merk VSS AGRO worden sinds 2005 landbouwmachines op de markt gebracht. Moderne machines voor de grondbewerking, onkruidbestrijding en aardappelselectie, ontwikkeld samen met de klant en onze deskundige vakmensen.

De VSS AGRO Proseed is geschikt voor het zaaien van gras en granen. De VSS AGRO Proseed onderscheidt zich door zijn eenvoudigheid en hoge capaciteit. De VSS AGRO Proseed brengt het zaad op de grond door middel van 64 grote uitlopen. Het grote aantal uitlopen zorgt voor een volveldse werking en dus bij opkomst een grasmat die beter bedekt zal zijn. Het zaad komt terecht op de door de ring vast aangedrukte grond. De gleuven worden daarna dicht geschoven. Het zaaibed wordt door de V-rol aangedrukt. De machine heeft een werk breedte van 3 meter, een speciaal gevormde egalisatieplaat achter de kopeg geeft een optimaal zaaibed. Ook is het mogelijk om de helft van de uitlopen uit te schakelen waardoor er met 32 uitlopen gewerkt wordt, dit maakt de machine ook zeer geschikt om granen te zaaien. De ringen zijn hydraulisch te kantelen voor een gelijke zaaidiepte.

Klik op de afbeelding voor de Agro VSS Proseed, in onderstaand voorbeeld toegepast in combinatie met een Kverneland I-drill pro rotorkopeg met hydraulisch aangedreven pneumatische zaaiunit. Wilt u meer weten over de VSS Agro Profeed? Neem contact op met een van onze verkopers bij u in de buurt! 

VSS Agro Proseed Staadegaard