Online onderdelen service landbouw, tuin en park

Gepersonaliseerde productinformatie en gedetailleerd aankoopadvies? Bestel direct uit het magazijn! Buiten openingstijd? Gebruik dan online service van Staadegaard. 

 

Direct leverbaar

Onze strak georganiseerde onderdelenvoorziening is het visitekaartje van Staadegaard; snelle levering uit eigen voorraad wordt al jarenlang op prijs gesteld door onze klanten. Aan de basis van onze dienstverlening liggen de onderdelenmagazijnen, verspreid over onze locaties, met ruim 700.000 artikelen. U kunt per mail, telefoon, aan de balie of online uw bestelling doorgeven. Dat niet alleen, wij zorgen er voor dat u met zekerheid het juiste onderdeel besteld door de brede kennis van zaken welke aanwezig is in elk magazijn.  

Snelle bestellingen, vragen over onderdelen en gedetailleerd advies op maat! 

Voorraad Staadegaard Mechanisatie onderdelen service StaadegaardMechanisatie onderdelen service Staadegaard

 

Online bestelservice

Ondanks dat 95% van de onderdelen direct uit voorraad leverbaar is bestaat de mogelijkheid online te bestellen. Daarvoor kunnen we u van dienst zijn met de John Deere en Kramp webshops waar 24/7 het complete aanbod onderdelen en merchandise te vinden is. Geniet van dag- en nacht bestellingen plaatsen, vergelijkingsmateriaal en reviews van onderdelen. Bovendien kunt u gebruik maken van de exclusieve online bestel service van Staadegaard via de Kramp Online Onderdelen Service waarmee u toegang hebt tot het grootste technische onderdelen assortiment van Europa. U ontvangt een persoonlijke inlogcode naar uw eigen account waarop een persoonlijke selectie van onderdelen direct te bestellen is. Deze selectie stellen wij zorgvuldig voor u samen, naast een gedetailleerd advies. Een efficiëntere manier van inkopen bestaat niet!  

Wilt u onbeperkt kunnen bestellen of gebruik maken van onze gepersonaliseerde inkoopservice? Vraag dan nu uw registratiegegevens gratis aan via: Robert@staadegaard.nl

 

                  

       Onderdelen                        Merchandise              Online onderdelen Service