EGO

Ego, accu tuingereedschap, staadegaard, dealer

EGO Accu tuingereedschap vanaf nu verkrijgbaar bij alle Staadegaard vestigingen.

Recent is het accu tuingereedschap van EGO toegevoegd aan het assortiment van onze tuin- en park afdeling. EGO biedt voor zowel de professionele gebruiker als de particulier een zeer complete lijn aan accu tuingereedschap.

Met dit krachtige, maar bovenal lichtgewicht gereedschap zijn snoeren en benzinelucht verleden tijd. Bovendien kenmerkt dit kwaliteitsmerk zich door de stille werking, waardoor uw directe omgeving geen overlast zal ervaren wanneer u met de EGO machines aan het werk bent. Het strakke design van de machines en uitwisselbare accu’s zal daarentegen wel direct opvallen.

Van heggenschaar tot gazonmaaier en van bladblazer tot grastrimmer, het aanbod is dermate breed dat met de uitwisselbare accu's het onderhoud van de tuin nog nooit zo eenvoudig is geweest. Tuinonderhoud is met EGO accu tuingereedschap zeer eenvoudig én betrouwbaar door de uitgebreide garantie die geboden wordt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van EGO accu tuingereedschap? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan één van onze vestigingen!

EGO biedt de volgende accuproducten:
- Grastrimmers & Bosmaaiers
- Grasmaaiers
- Kettingzagen
- Heggenscharen
- Bladblazers
(Een greep uit het EGO assortiment)
 
Het is tijd voor een nieuwe, slimmere manier om tuin landschapsonderhoud uit te voeren.
 
De EGO Power+ reeks biedt evenveel vermogen als benzine - maar dan zonder dat u er benzine voor nodig hebt. De revolutionaire Arc Lithium 56V-accutechnologie levert de hoogste energiecapaciteit van de sector in een draagbare accu. En dat betekent dat u elke taak kunt klaren met minder lawaai en zonder gedoe en dampen.
 
 
Neem contact met onze tuin- en park specialisten of kom langs bij onze vestigingen!