Eliet machines

Eliet tuinmachines Brabant Limburg

Meesterlijke innovatie met Belgische roots 

Alle Eliet machines worden in het hart van West-Vlaanderen, België vervaardigd. Ondanks dat Eliet als Belgisch fabrikant slechts over een kleine thuismarkt beschikt, is het vooral op export georiënteerd. De vlakke bedrijfsstructuur van deze familieonderneming laat grote flexibiliteit toe zodat er perfect kan worden ingespeeld op de steeds hoger wordende wensen van de klant. Bewijs hiervan is de vrijheid en dynamiek van de researchafdeling, die met grote regelmaat met vernieuwende machines en technologieën uitpakt. Men kan zelf problemen of ideeën opsturen naar het 'Eliet Creative LabTM', waar de hoogopgeleide productontwikkelaars unieke concepten genereren.

ELIET is een volledig geïntegreerd bedrijf dat zowel ontwerp & ontwikkeling als productie, assemblage en logistiek in eigen beheer verenigt. ELIET heeft zich de specialiteit van een aantal nichemarkten eigen gemaakt, opgesplitst in de toepassingsgebieden:

  • Groenafvalverwerking Versnipperaars
  • Gazonaanleg en -onderhoud Verticuteermachines, Zaaimachines, Doorzaaimachines, Kantenbewerkers, Beluchter- en topdressers
  • Afval ruimen Blazers en zuigers
  • Sneeuw ruimen

Wij bij Staadegaard zijn trots om dealer te zijn van een creatief bedrijf als Eliet waar ze echt naar de klant luisteren. Wilt u ook een Eliet product? Maak gebruik van ons exclusieve dealerschap en neem contact op met een van onze verkopers bij u in de buurt! 

(Eliet kantbewerker edge styler STD, sneeuwschuiver Snowbob 9018T)