John Deere Golf

John Deere Golfbaanmachines Brabant Limburg

John Deere Golf 

Omdat wij full-line dealer zijn van John Deere kunnen wij de golfliefhebber ook bedienen. Perfecte grasvelden in minimale tijd? Geen probleem. John Deere specialiseert zich al jaren in golfbanen en past de brede kennis over o.a. mechanisatie en maaiers toe op het gebied van golfbanen. Probeer zelf uit hoe de John Deere machines uw golfbaan perfectioneren, wij komen graag langs om u een testrit aan te bieden. Lees hieronder meer over alle John Deere opties en neem contact op met een van de verkopers bij u in de buurt voor een gedetailleerd advies. 

Bunkerrake FairwaymaaierGreenwaymaaier

(Bunkerrake, Fairway E-Cut maaier hybride, greenwaymaaier) 

  • 1200A Bunkerrake 

De tweewielaangedreven bunkerrake is perfect voor onderhoud, renovatie en/of aanleg van golfbanen. Door de krachtoverbrenging, maximum onbeast toerental van 3100 t/min, geavanceerd uitlaatsysteem en afschermingen een zeer lage productie van geluidsniveau. Daarnaast biedt de 1200A de gebruiker optimaal comfort en productiviteit. We noemen o.a. de besturing die een zeer lage krachtsinspanning vraagt, de verstelbare stoel met hoge rugleuning, de standaard hydraulische hoogteverstelling van de hark achter, makkelijke gewichtscompensatie met een hulpveer van in het midden en vóór gemonteerde werktuigen, de brandstoftank met uitwendige vulhals en een zeer gemakkelijke en ruime toegang tot de machine voor dagelijks onderhoud en service.

  • Fairwaymaaiers

Zoals iedere golfer weet, heb je niets aan vaardigheid zonder herhaalbaarheid. Met de fairwaymaaiers zorgt zelfs uw minst vaardige bestuurder niet één keer voor een topafwerking, maar elke keer weer. De nieuwste A-serie precisioncut is dankzij de TechControl display eenvoudig te programmeren om met exacte snelheden te maaien en te draaien, om te transporteren op vooraf ingestelde snelheden en om verzekerd te zijn van brandstofbesparing. U kunt ook onderhoudsherinneringen instellen en snel nauwkeurige diagnostische feedback krijgen.

Geniet van al deze specificaties met nog lagere geluidsniveaus én brandstofbesparing middels de E-cut hybrid technologie op de hybride fairwaymaaiers. De kans op gelekte hydrauliekolie is praktisch niet-bestaand dankzij de elektrische kooimotoren. Een wisselstroomdynamo zorgt er bovendien voor dat de kooien een ideale snelheid hebben en houden - terwijl de motor een laag toerental houdt. En in tegenstelling tot een accu (die langzaam maar zeker leegloopt) blijft de dynamo op een constant vermogenniveau, zodat u van de eerste tot de laaste green over dezelfde uitmuntende maaikwaliteit beschikt. 

Wilt u buitengewone productiviteit en hoge duurzaamheid dan biedt de 1905 vijfdelige kooimaaier het perfecte pakket. De maaier heeft een maaibreedte van tot 345 cm (136 in) en werksnelheden tot 12,8 km/u. De maaieenheden zijn gemakkelijk in één keer op te tillen met de Quick lift knop. Deze ligt binnen handbereik op de CommandARM armleuning om manoeuvres aan het eind van de maaistrook te vereenvoudigen of om gemakkelijk naar het volgende maaigebied te rijden. Vooral populair onder greenkeepers op zoek naar hogere productiviteit. 

  • Greenmaaiers

Al de John Deere greensmaaiers zijn voorzien van maaieenheden met Quick Adjust (QA) of Speed Link (SL op maaiers met vast voorzetstuk) en kan de maaieenheid binnen enkele seconden worden afgesteld. De zitmaaiers voor greens zijn voorzien van robuuste stalen buisframes, banden met laag profiel met een breed contactoppervlak en ze hebben de laagste bodemdruk in de sector. De loopmaaiers zijn zeer gebruiksvriendelijk, de voorrol is makkelijk te verwisselen en de makkelijk af te stellen. Wil u liever zitten?  De zitmaaiers zijn verkrijgbaar in de 2500B precisioncut en 2500E E-Cut hybrid serie. 

DuwbeluchterCompact trekker John Deere

(Frontcirkel maaier, Duwbeluchter, 4-serie compacttractor)

  • Trim, surrounds & roughzitmaaiers

Kooimaaiers, Cirkelmaaiers en Frontcirkelmaaiers maken het maaien van de boomlijn, bunkerranden en surrounds eenvoudiger dan ooit. Met onze nieuwste PrecisionCut en TerrainCut modellen. U kunt de maaibreedte instellen en de maaieenheden afzonderlijk naar links of rechts verschuiven door het omzetten van een knop. En met de ongelooflijke nieuwe TechControl-display houdt u altijd de controle ongeacht wie de machine gebruikt. Grote werkvolumes, dieselmotoren met hoog koppel voor dagenlang in dicht en nat gras werken, vlekkeloos resultaat, superieur contact met de grasmat van elke dikte en zelfs de ruwste glooiende terreinen kunnen de maaiers van John Deere aan. 

  • Handbediende en gemonteerde beluchters

Loopbeluchters en beluchters voor op een trekker zullen tot de perfecte staat van uw grasveld leiden. De Aercore 800 beluchter levert constant hoge productiviteit zonder in te leveren op hole-kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Het ontwerp van de Aercore 800 is gebaseerd op gezond verstand en logica. Gemakkelijk te bereiken riemen, in plaats van kettingen, drijven het systeem aan, waardoor ze stiller zijn en beter bestand zijn tegen grote schokken. De Aercore 1000/1500/2000 zijn door V-snaaraandrijving en afgedichte lagers  ontworpen voor vele stille, probleemloze diensten. 190,6cm werkbreedte, versterkte riemen en eenvoudig in onderhoud. 

  • Multifunctionele compacttractoren

‚ÄčElke tractor in het John Deere assortiment is bij uitstek geschikt voor veeleisende toepassingen, dus ook op de golfbaan. Dankzij op hoge prestaties gerichte details en opties als krachtige motoren met een hoog koppel, gebruiksvriendelijke tweepedaals automatische transmissies en de beste volledig geïntegreerde cabines in hun klasse kunnen deze tractoren alle klussen aan. In combinatie met de efficiënte afmetingen inzetbaar in elke situatie.

Selectsprayer John Deere

(Selectsprayer, Werkvoertuig Gator,Cross-over Gator) 

  • Transporters

Modderig pad, onmogelijk steile hellingen en ijskoude starts; John Deere gators presenteren zich al vele jaren als beproefde en betrouwbare werkpaarden die overal kunnen komen. Met meer dan 500.000 gebouwde exemplaren hebben zij een reputatie opgebouwd van ongeëvenaarde duurzaamheid en kwaliteit. Een genot om in te rijden. Praktisch in het gebruik. Nergens vindt u een ruimere keuze aan multifunctionele voertuigen die aan uw eisen voldoen. Er is een breed aanbod aan toebehoren voor de werkvoertuigen en cross-overs. 

  • Selectspray

De John Deere HD200 selectspray kenmerkt zich door drie spuitdoppen, tweewegbeveiliging en eenvoudige nivellering. Maar liefst 757 liter nominale tankinhoud, beschikbaar in gietijzer óf roestvrijstaal, snel vulbaar, en alarm bij lage brandstofinhoud. Door al de toepassingen is het een van de meest gerichte spuiters op de markt.