Trilo

Trilo grasmatonderhoud en opruimwerkzaamheden Brabant Limburg

Trilo vakmanschap in grasmatonderhoud en opruimwerkzaamheden

Vanuit Amersfoort ontwikkelt Trilo zuigwagens, bladblazers en verticuteer units middels de meest moderne 3D CAD tekenprogramma's en productiemethodes. Een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring waarin ouderwets vakmanschap gecombineerd wordt met de nieuwste technieken. Wij zijn dan ook trots dealer te mogen zijn van Trilo. Professionele apparatuur voor opruimwerkzaamheden en onderhoud aan de grasmat zoals maaien, opzuigen en afvoeren van gras, blad en afval.

  • Bladblazers Blaas een pad in één keer schoon, vanaf een tractor of handgeduwd. De grote tastwielen en anti-scalp rol zorgen dat de Triloblazer de ondergrond perfect volgt en voorkomen zo beschadiging van zowel de uitblaasmond als de grasmat. 
  • Zuigunits compact/groot De zuigunit is standaard voorzien van een 3,50-5 meter lange handloopslang met stevige eindpijp met handvat, waar u een werkarm en opbergsteun aan toe kunt voegen. Voor uw veiligheid stopt de waaier automatisch wanneer de loopslang verwijderd wordt. Het waaierhuis is gemakkelijk te reinigen door de afvoer met dop. De uitblaasbocht is 360 graden draaibaar en voorzien van een eindkap voor het sturen van de luchtstroom. 
  • Bladzuigwagens TRILO biedt loonwerkers de beste zuigwagen aan een tal van werkzaamheden. Door gebruik te maken van onze product configurator kan de machine zodanig worden samengesteld dat deze perfect aan uw wensen voldoet. Of u nu vuilnis, bladeren of gras wilt opzuigen of fijn of grof gras wilt maaien, de TRILO S-serie biedt u de ideale oplossing. Alle nieuwe S-serie bladzuigwagens zijn uitgerust met een krachtige 6 blads waaier in een TRILO centrifugaalpomp. De S-serie bladzuigwagens zijn beschikbaar met laadruimtes van 8 tot 20 m3.De werkarm met de zuigslang is met 50%, tot een lengte van 2.5 meter, vergroot hierdoor heeft de bestuurder nu een nog groter bereik. Alle modellen van de S-Serie bladzuigwagens worden aangedreven door XPB snaren met automatische spanners. LEES HIER MEER OVER DE NIEUWE TRILO S4 ZUIGWAGEN.
  • Verticuteerunits In één werkgang klepelmaaien, verticuteren én verzamelen? Door de krachtige assen met windpeddels geschikt voor tractoren, allerlei ondergronden en mogelijk gras, blad of paardenvijgen opzuigen.
  • Graszodenlegger Met de hand of zelfrijdend graszoden leggen op efficiënte wijze. Maak het mogelijk een compleet stadion in 1 dag te leggen! Legt de zoden vooruit, drukt ze aan en laat geen sporen na. Een gepatenteerd geleidingssysteem zorgt voor een perfecte aansluiting, zodat nergens naden te zien zijn of overlap is.
  • Maaimachines Maaikwaliteit van de scherpste snede bij hoge maaisnelheid en zeer laag trekkervermogen. 

Onderstaand zijn een aantal mooie Trilo voorbeelden te zien. Wilt u ook weten wat de perfecte Trilo voor u is? Neem dan contact op met een van onze verkopers bij u in de buurt. 

Trilo bladblazer StaadegaardTrilo zuigunit Staadegaard

Trilo maaimachine(v.l.n.r. Trilo bladblazer, zuigunit en maaimachine)