Vandaele

Van Daele Houtversnipperaars Brabant Limburg

Versnipper elke boom naar wens

Het Belgische Vandaele is al vanaf 1966 bezig met het maken van machines voor het onderhoud en voor intensief gebruik in groen- en plantsoendiensten. Halfweg de jaren '80 kwamen daar de professionele takkenversnipperaars bij, welke wij bij Staadegaard met name verkopen naast de groenapparatuur.

Vandaele biedt maar liefst 9 soorten hakselaars aan, van kleine krachtpatsers tot flinke reuzen. Zo is de Vandaele "reus"  speciaal ontwikkeld om aan de meest veeleisende professionele gebruikers een hoogrenderende machine van superieure kwaliteit te kunnen aanbieden. Voor het automatisch invoeren en versnipperen van takken, stammen, tot volledige bomen van welke houtsoort dan ook tot een diameter van 40 cm! Wordt door de tractor aangedreven. 

Naast de houtversnipperaars maakt Vandaele maaiers, stobbenfrees, greeneaters, bladblazers, onkruidbestrijding, snoeiers, grachtenruimers, trommelzeven, VSV. 

Wilt u meer informatie over de houtversnipperaars van Vandaele? Neem dan contact op met een van onze verkopers bij u in de buurt! 

Vandaele TV180 StaadegaardVandaele houtversnipperaar TV22-32

(Vandaele TV180, TV250)