Vredo

Vredo doorzaaimachines Brabant Limburg

Relax, alles wordt weer groen!

Vredo bedacht als toonaangevend bedrijf een unieke doorzaaitechniek waardoor grasveldrenovatie efficiënt kan worden uitgevoerd. Zelfrijdend, met de hand of in driepuntgedragen, voor kleine grasveldjes of enorme weilanden. Twee in V-vorm opgestelde scherpe schijven maken gecontroleerd een smalle snede in de grasmat. Het loopwiel drijft het nokkenrad aan en zorgt voor een perfecte dosering. Een variator maakt de dosering traploos instelbaar. Het zaad valt precies tussen de V-vorm van de schijven en wordt hierdoor op de juiste, instelbare diepte in de snede afgelegd.

Vredo luistert naar klanten en heeft daarom productlijnen voor drie markten. Agrarische bedrijven, tuin en park, sportvelden en golfbanen hebben verschillende behoeften zoals grootte en druk van de machine. 

Voor elke markt een Vredo

  • Agri De Agri serie heeft standaard een rijafstand van 7,5 cm. Dit is perfect om op een efficiënte manier de weide van een gesloten grasmat te voorzien. Het graszaad heeft een optimale kieming omdat het opgesloten ligt in de vruchtbare grond en daarmee beschermd is tegen vogels en uitdroging. Doorzaaien is slechts één enkele werkgang en bespaart tot 80% tijd en brandstof.
  • Tuin en Park De velden waarop de VREDO Compact gebruikt wordt moeten vaak in gebruik blijven. Een camping bijvoorbeeld kun je niet afsluiten na een bewerking. Bij het gebruik van de Vredo is dit ook niet nodig. Het bewerkte oppervlak kan direct weer betreden en gemaaid worden. Het graszaad ligt immers perfect opgesloten in de kleine snede.
  • Sport en golf De VREDO Sport is zowel in een getrokken machine als in een driepuntsuitvoering. De getrokken versie heeft door de brede banden een zeer lage bodemdruk en is met een relatief lichte trekker te bedienen. Het wielstel heeft een uniek hydraulisch systeem dat de bodem perfect volgt ook bij scherpe oneffenheden. Het wielstel is geremd voor veilig wegtransport. De driepuntsuitvoering is kort gebouwd en daarmee zeer wendbaar. Deze machine is zeer geschikt om alle hoeken door te zaaien.

Neem contact op voor de juiste Vredo doorzaaier! En bekijk de website voor meer informatie. 

(Vredo Agri twin)