Tuin, Park & Golfbaanmachines in Brabant, Limburg en Gelderland

Particulieren

Bedrijven

  Golfbanen

Voor professionals in het groen

Of u nu een enorm (kunst) grasveld hebt of een tuin waarvan u het onderhoud en renovatie zo efficiënt mogelijk uit wilt voeren, bij Staadegaard bent u aan het juiste adres. Met een groot aanbod van gerenommeerde merken, brede productlijnen, ervaren adviseurs, meerdere vestigingen en technische kennis kunt u vertrouwen op de juiste investering.

Zowel voor de kleinere als de grotere 'professional' in deze sector beschikt Staadegaard over een serviceteam en speciaal voor tuin en park ingerichte servicewerkplaatsen, aparte servicewagens én een haal-en brengservice. 

Staadegaard levert o.a. (blad-)zuigwagens, bladblazers, (door-)zaaimachines, houtversnipperaars, compact-trekkers, transporters, knikladers, kooi-, cirkel-&klepelmaaiers, machines voor de onkruidbestrijding, machines voor onderhoud van natuur-& kunstgrasvelden, etc. Het grootste deel kunnen wij leveren vanuit onze voorraad.

Bovendien zijn wij trotse dealers van gerenommeerde merken als John Deere, Trilo, GKB, Vredo, Pellenc, Giant en Eliet etc. En de enige full-line dealer van John Deere in Noord-Brabant en Limburg.