Vacatures Haelen

 

Momenteel hebben wij 3 vacatures voor locatie Haelen. 

Kom jij ons versterken als Commerciële magazijnmedewerker, vertegenwoordiger Landbouw of Allround Monteur? Stuur je motivatie + CV naar hrm@staadegaard.nl

 

VACATURE: Vertegenwoordiger Landbouw

GEZOCHT COMMERCIEEL TALENT!

Als vertegenwoordiger landbouw ben je het aanspreekpunt voor onze relaties in de regio midden en zuid Limburg. Je onderhoudt intensief contact met bestaande relaties en werkt actief aan het werven van nieuwe klanten. Je vertegenwoordigt een aantal Top merken in de landbouwmechanisatie, waaronder John Deere, Veenhuis, Kverneland, Vicon, Fliegl, Siloking en Giant.
 
Wij zoeken iemand met een passie voor verkoop en techniek en een grote affiniteit met de agrarische sector. Je bent enthousiast, betrokken, resultaatgericht en denkt in oplossingen voor de klant.
 
Overige functie-eisen :
MBO/HBO opleiding in commercie en/of techniek;
Kennis van en ervaring met landbouwtechniek en omgang met landbouwmachines;
Kennis en ervaring in het werken met Microsoft Office en Outlook;
Hoge mate van klantgericht denken en handelen;
Je beschikt over zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden;
Ervaring, motivatie en passie met en voor machines is wat ons betreft belangrijker dan opleiding. Zowel ervaren als minder ervaren vertegenwoordigers worden uitgenodigd om te reageren.
 
Arbeidsvoorwaarden :
Staadegaard biedt een uitdagende, zelfstandige functie in een verjongend bedrijf, goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, telefoon en laptop) en de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Werkdagen van maandag tot en met zaterdag, waarbij de zaterdagen op roosterbasis op de vestiging in overleg en met bezoeken en deelnamen aan beurzen en evenementen. Naast goede salariëring heeft Staadegaard een Bonusregeling.
 
Is dit jouw toekomstige baan en volgende stap? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en cv naar Staadegaard via HRM@STAADEGAARD.NL
 
Mocht je nog verdere inlichtingen willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Simon Staadegaard, 06-53327673.
 
 

VACATURE: Allround Monteur

Heb jij een passie voor de landbouwtechniek en de wil om je te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze monteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf en wij zoeken daarvoor personen met een passie voor de landbouwtechniek een servicegerichte en enigszins commerciële houding en daarnaast de behoefte om zichzelf te blijven ontwikkelen. Verder ben je enthousiast, betrokken, resultaatgericht en denk je in oplossingen. Als allround monteur landbouw kun je bij Staadegaard Groep B.V. je hart ophalen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, repareren en onderhouden van tractoren en landbouwmachines samen met je collega's.

Overige functie-eisen :

-          MBO opleiding in techniek;

-          Meerdere jaren aantoonbare ervaring in de mechanisatie is een pré;

-          Kennis van elektronica en hydrauliek;

-          Hoge mate van klantgericht denken en handelen;

-          Geen 8 tot 5 mentaliteit;

-          No-nonsense mentaliteit en beschikken over gezonde dosis humor.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Staadegaard biedt een uitdagende, afwisselende functie in een verjongend bedrijf, goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. De cao van het Metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.

Is dit jouw toekomstige baan en volgende stap? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en cv naar Staadegaard via hrm@staadegaard.nl. We nemen dan spoedig contact met je op.

Mocht je nog verdere inlichtingen willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Dave Nelissen via 0475 - 593100.