Vacatures Haelen

 

Momenteel hebben wij 3 vacatures voor locatie Haelen. 

Kom jij ons versterken als vertegenwoordiger Landbouw, Allround Monteur of Hoofd Magazijn? Stuur je motivatie + CV naar hrm@staadegaard.nl

 

VACATURE: Vertegenwoordiger Landbouw

GEZOCHT COMMERCIEEL TALENT!

Als vertegenwoordiger landbouw ben je het aanspreekpunt voor onze relaties in de regio midden en zuid Limburg. Je onderhoudt intensief contact met bestaande relaties en werkt actief aan het werven van nieuwe klanten. Je vertegenwoordigt een aantal Top merken in de landbouwmechanisatie, waaronder John Deere, Veenhuis, Kverneland, Vicon, Fliegl, Siloking en Giant.
 
Wij zoeken iemand met een passie voor verkoop en techniek en een grote affiniteit met de agrarische sector. Je bent enthousiast, betrokken, resultaatgericht en denkt in oplossingen voor de klant.
 
Overige functie-eisen :
MBO/HBO opleiding in commercie en/of techniek;
Kennis van en ervaring met landbouwtechniek en omgang met landbouwmachines;
Kennis en ervaring in het werken met Microsoft Office en Outlook;
Hoge mate van klantgericht denken en handelen;
Je beschikt over zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden;
Ervaring, motivatie en passie met en voor machines is wat ons betreft belangrijker dan opleiding. Zowel ervaren als minder ervaren vertegenwoordigers worden uitgenodigd om te reageren.
 
Arbeidsvoorwaarden :
Staadegaard biedt een uitdagende, zelfstandige functie in een verjongend bedrijf, goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, telefoon en laptop) en de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Werkdagen van maandag tot en met zaterdag, waarbij de zaterdagen op roosterbasis op de vestiging in overleg en met bezoeken en deelnamen aan beurzen en evenementen. Naast goede salariëring heeft Staadegaard een Bonusregeling.
 
Is dit jouw toekomstige baan en volgende stap? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en cv naar Staadegaard via HRM@STAADEGAARD.NL
 
Mocht je nog verdere inlichtingen willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Simon Staadegaard, 06-53327673.
 
 

VACATURE: Allround Monteur

Heb jij een passie voor de landbouwtechniek en de wil om je te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze monteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf en wij zoeken daarvoor personen met een passie voor de landbouwtechniek een servicegerichte en enigszins commerciële houding en daarnaast de behoefte om zichzelf te blijven ontwikkelen. Verder ben je enthousiast, betrokken, resultaatgericht en denk je in oplossingen. Als allround monteur landbouw kun je bij Staadegaard Groep B.V. je hart ophalen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, repareren en onderhouden van tractoren en landbouwmachines samen met je collega's.

Overige functie-eisen :

-          MBO opleiding in techniek;

-          Meerdere jaren aantoonbare ervaring in de mechanisatie is een pré;

-          Kennis van elektronica en hydrauliek;

-          Hoge mate van klantgericht denken en handelen;

-          Geen 8 tot 5 mentaliteit;

-          No-nonsense mentaliteit en beschikken over gezonde dosis humor.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Staadegaard biedt een uitdagende, afwisselende functie in een verjongend bedrijf, goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. De cao van het Metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.

Is dit jouw toekomstige baan en volgende stap? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en cv naar Staadegaard via hrm@staadegaard.nl. We nemen dan spoedig contact met je op.

Mocht je nog verdere inlichtingen willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Dave Nelissen via 0475 - 593100.

 

VACATURE: Hoofd Magazijn

Als Hoofd magazijn ben je de spil in onze service gerichte organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij Staadegaard Haelen B.V. Jouw gezicht is het visitekaartje van de vestiging; je zorgt ervoor dat de klant zich welkom voelt en tevreden naar huis gaat!

In deze brede en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor alle logistieke processen in het magazijn waaronder; het aanleveren van onderdelen voor onze servicemedewerkers en werkplaats en het verkopen van onderdelen aan klanten via de magazijnbalie, telefoon of email. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bevoorrading van ons magazijn in Haelen en stuurt 2 collega magazijnmedewerkers aan.

Je pakt werken met systemen makkelijk op, denkt in oplossingen en affiniteit met de agrarische sector en landbouwtechniek is een pré. Jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid zorgen ervoor dat je onze klanten snel en correct voorziet van de gevraagde onderdelen. Daarbij denk je proactief mee met de klant en garanderen we de hoge kwaliteit, waar Staadegaard al 85 jaar voor staat.

Tenslotte ben je eindverantwoordelijk voor de gestelde doelen, te weten o.a. omzet, marge, service graad en voorraad niveau.

Overige functie-eisen :

  • MBO+ opleiding, bij voorkeur richting autotechniek, logistiek of landbouwtechniek;
  • MBO+ werk en denk niveau
  • Kennis van automatiseringssystemen;
  • Affiniteit met de agrarische sector is een pré;
  • Klantgerichte instelling en servicegericht;
  • Inzetbaar op flexibele werktijden;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • No-nonsense mentaliteit en beschikken over gezonde dosis humor.

Zie jij een nieuwe toekomst als Hoofd magazijn bij Staadegaard Haelen B.V. in Haelen?  Stuur dan je motivatie en cv naar ons via hrm@staadegaard.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mocht je nog verdere informatie willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Robert van der Leeden, 0499-422435.