Vacatures Haelen

 

Momenteel hebben wij 4 vacatures voor locatie Haelen. 

Kom jij ons versterken als Commerciële magazijnmedewerker, Verkoopspecialist Tuin- en park, vertegenwoordiger Landbouw of Allround Monteur? Stuur je motivatie + CV naar hrm@staadegaard.nl

 

VACATURE: Vertegenwoordiger Landbouw

GEZOCHT COMMERCIEEL TALENT!

Als vertegenwoordiger landbouw ben je het aanspreekpunt voor onze relaties in de regio midden en zuid Limburg. Je onderhoudt intensief contact met bestaande relaties en werkt actief aan het werven van nieuwe klanten. Je vertegenwoordigt een aantal Top merken in de landbouwmechanisatie, waaronder John Deere, Veenhuis, Kverneland, Vicon, Fliegl, Siloking en Giant.
 
Wij zoeken iemand met een passie voor verkoop en techniek en een grote affiniteit met de agrarische sector. Je bent enthousiast, betrokken, resultaatgericht en denkt in oplossingen voor de klant.
 
Overige functie-eisen :
MBO/HBO opleiding in commercie en/of techniek;
Kennis van en ervaring met landbouwtechniek en omgang met landbouwmachines;
Kennis en ervaring in het werken met Microsoft Office en Outlook;
Hoge mate van klantgericht denken en handelen;
Je beschikt over zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden;
Ervaring, motivatie en passie met en voor machines is wat ons betreft belangrijker dan opleiding. Zowel ervaren als minder ervaren vertegenwoordigers worden uitgenodigd om te reageren.
 
Arbeidsvoorwaarden :
Staadegaard biedt een uitdagende, zelfstandige functie in een verjongend bedrijf, goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, telefoon en laptop) en de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Werkdagen van maandag tot en met zaterdag, waarbij de zaterdagen op roosterbasis op de vestiging in overleg en met bezoeken en deelnamen aan beurzen en evenementen. Naast goede salariëring heeft Staadegaard een Bonusregeling.
 
Is dit jouw toekomstige baan en volgende stap? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en cv naar Staadegaard via HRM@STAADEGAARD.NL
 
Mocht je nog verdere inlichtingen willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Simon Staadegaard, 06-53327673.
 
 

VACATURE: Allround Monteur

Heb jij een passie voor de landbouwtechniek en de wil om je te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze monteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf en wij zoeken daarvoor personen met een passie voor de landbouwtechniek een servicegerichte en enigszins commerciële houding en daarnaast de behoefte om zichzelf te blijven ontwikkelen. Verder ben je enthousiast, betrokken, resultaatgericht en denk je in oplossingen. Als allround monteur landbouw kun je bij Staadegaard Groep B.V. je hart ophalen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, repareren en onderhouden van tractoren en landbouwmachines samen met je collega's.

Overige functie-eisen :

-          MBO opleiding in techniek;

-          Meerdere jaren aantoonbare ervaring in de mechanisatie is een pré;

-          Kennis van elektronica en hydrauliek;

-          Hoge mate van klantgericht denken en handelen;

-          Geen 8 tot 5 mentaliteit;

-          No-nonsense mentaliteit en beschikken over gezonde dosis humor.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Staadegaard biedt een uitdagende, afwisselende functie in een verjongend bedrijf, goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. De cao van het Metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.

Is dit jouw toekomstige baan en volgende stap? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en cv naar Staadegaard via hrm@staadegaard.nl. We nemen dan spoedig contact met je op.

Mocht je nog verdere inlichtingen willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Dave Nelissen via 0475 - 593100.

 

VACATURE: Verkoopspecialist Tuin- en park

 

De Verkoopspecialist Tuin & Park is een echte deurenopener. Je bent enthousiast, nieuwsgierig en ziet door je proactieve houding overal kansen om ons complete assortiment voor groenonderhoud in de markt te zetten.

Als verkoopspecialist onderhoud je intensief contact met onze bestaande relaties en werk je actief aan het werven van nieuwe klanten. Ons hoogwaardige tuin- en park assortiment spreekt een zeer brede doelgroep aan. Denk hierbij aan gemeenten, werkvoorzieningsschappen, golfbanen, groenvoorzieners, hoveniers en de recreatiesector. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf het eerste contact, een demonstratie, het uitbrengen van de offerte tot en met de realisatie en een stukje after-sales.

Wij zoeken iemand die een echte teamspeler is met klant- en servicegerichtheid en kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel heeft staan.

Functie-eisen

In ons team past een ambitieus en gedreven persoon met een passie voor verkoop en techniek waarbij affiniteit met de groensector zeker een pre is. Je vindt uitdaging in het ontwikkelen van praktische en/of creatieve oplossingen voor onze klanten.

Daarnaast heb je:

•             MBO/MBO+/HBO werk- en denkniveau.

•             Hands-on, vindingrijk, zelfstandig en resultaat- en klantgerichtheid.

•             No-nonsense mentaliteit en beschikken over gezonde dosis humor.

Ons aanbod:

Staadegaard biedt je een zelfstandige, veelzijdige en uitdagende functie in een verjongend bedrijf, met goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. De CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.

Is dit jouw toekomstige baan en/of volgende stap? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en cv naar hrm@Staadegaard.nl.

Heb je nog vragen over deze mooie vacature? Geen probleem! Neem dan gerust contact op met Simon Staadegaard via 06-53327673.

 

VACATURE: Commerciële magazijnmedewerker

 
BEN JIJ KLANTGERICHT EN HEB JIJ GEVOEL VOOR TECHNIEK? – LEES DAN SNEL VERDER!
 
Voor onze vestiging in Haelen zoeken we een commerciële magazijnmedewerker. 
Ben jij degene die uitdaging ziet in het vloeiend laten verlopen van logistieke processen?
Is het jouw drijfveer om klanten zich welkom te laten voelen in ons bedrijf? 
Ben jij pas tevreden als onze klanten uitermate tevreden zijn?
Steek je graag de handen uit de mouwen en zit de techniek in je hart!?
 
Wat zijn je verantwoordelijkheden?
Je bent verantwoordelijk voor het juist laten verlopen van de logistieke processen binnen ons onderdelenmagazijn. Daarnaast lever je onderdelen aan onze servicemedewerkers en artikelen uit onze magazijnwinkel aan klanten via de magazijnbalie, telefoon of per email.
 
Welke vaardigheden vragen we?
Je pakt werken met systemen makkelijk op, denkt in oplossingen en affiniteit met de agrarische sector en landbouwtechniek is een pré. Jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid zorgen ervoor dat je onze klanten snel en correct voorziet van de gevraagde onderdelen. Daarbij denk je proactief mee met de klant en garanderen we de hoge kwaliteit, waar Staadegaard al 85 jaar voor staat.
 
Overige functie-eisen :
o MBO+ opleiding, bij voorkeur richting autotechniek, logistiek of landbouwtechniek;
o Kennis van automatiseringssystemen;
o Affiniteit met de agrarische sector is een pré;
o Klantgerichte instelling en servicegericht;
o Inzetbaar op flexibele werktijden;
o In bezit van rijbewijs B;
o Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré. 
o No-nonsense mentaliteit en beschikken over gezonde dosis humor.
 
Zie jij een nieuwe toekomst als commercieel magazijnmedewerker bij Staadegaard in Haelen?  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hrm@staadegaard.nl. 
 
Heb je nog vragen over deze mooie vacature? Geen probleem!  Neem dan gerust contact op met Robert van der Leeden, 0499-422435.