Vacatures Lieshout

Momenteel hebben 2 vacatures voor locatie Lieshout. Kom jij ons versterken als Allround Monteur Landbouw of Commerciële Magazijnmedewerker? Stuur je motivatie + CV naar hrm@staadegaard.nl.

 

VACATURE: Allround Monteur

Heb jij een passie voor de landbouwtechniek en de wil om je te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Onze monteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf en wij zoeken daarvoor personen met een passie voor de landbouwtechniek een servicegerichte en enigszins commerciële houding en daarnaast de behoefte om zichzelf te blijven ontwikkelen. Verder ben je enthousiast, betrokken, resultaatgericht en denk je in oplossingen. Als allround monteur landbouw kun je bij Staadegaard Groep B.V. je hart ophalen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, repareren en onderhouden van tractoren en landbouwmachines samen met je collega's.
 
Overige functie-eisen :
 
-          MBO opleiding in techniek;
 
-          Meerdere jaren aantoonbare ervaring in de mechanisatie is een pré;
 
-          Kennis van elektronica en hydrauliek;
 
-          Hoge mate van klantgericht denken en handelen;
 
-          Geen 8 tot 5 mentaliteit;
 
-          No-nonsense mentaliteit en beschikken over gezonde dosis humor.
 
Arbeidsvoorwaarden:
 
Staadegaard biedt een uitdagende, afwisselende functie in een verjongend bedrijf, goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. De cao van het Metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.
 
Is dit jouw toekomstige baan en volgende stap? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en cv naar Staadegaard via hrm@staadegaard.nl. We nemen dan spoedig contact met je op.
 
Mocht je nog verdere inlichtingen willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Robert van der Leeden via 0499-422435.
 
 

VACATURE: Commerciële Magazijnmedewerker

Als commercieel magazijnmedewerker ben je de spil in onze service gerichte organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij S.J. Staadegaard en Zn. B.V. Jouw gezicht is het visitekaartje van de vestiging; je zorgt ervoor dat de klant zich welkom voelt en tevreden naar huis gaat!
 
In deze brede en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van onderdelen voor onze servicemedewerkers en werkplaats en het verkopen van onderdelen aan klanten via de magazijnbalie, telefoon of email.
 
Je pakt werken met systemen makkelijk op, denkt in oplossingen en affiniteit met de agrarische sector en landbouwtechniek is een pré. Jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid zorgen ervoor dat je onze klanten snel en correct voorziet van de gevraagde onderdelen. Daarbij denk je proactief mee met de klant en garanderen we de hoge kwaliteit, waar S.J. Staadegaard en Zn. B.V. al 85 jaar voor staat.
 
Overige functie-eisen :
o MBO+ opleiding, bij voorkeur richting autotechniek, logistiek of landbouwtechniek;
o Kennis van automatiseringssystemen;
o Affiniteit met de agrarische sector is een pré;
o Klantgerichte instelling en servicegericht;
o Inzetbaar op flexibele werktijden;
o In bezit van rijbewijs B;
o No-nonsense mentaliteit en beschikken over gezonde dosis humor.
 
Zie jij een nieuwe toekomst als commercieel magazijnmedewerker bij S.J. Staadegaard en Zn. B.V. in Lieshout?  Stuur dan je motivatie en cv naar ons via hrm@staadegaard.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te horen of jij geschikt bent voor deze baan.
 
Mocht je nog verdere inlichtingen willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Robert van der Leeden, 0499-422435.