Vacatures Lieshout

Momenteel hebben 2 vacatures voor locatie Lieshout. Kom jij ons versterken als Allround Monteur Landbouw of Verkoper Landbouw (regio Brabant)? Stuur je motivatie + CV naar hrm@staadegaard.nl.

 

VACATURE: Allround Monteur

Heb jij een passie voor de landbouwtechniek en de wil om je te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Onze monteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf en wij zoeken daarvoor personen met een passie voor de landbouwtechniek een servicegerichte en enigszins commerciële houding en daarnaast de behoefte om zichzelf te blijven ontwikkelen. Verder ben je enthousiast, betrokken, resultaatgericht en denk je in oplossingen. Als allround monteur landbouw kun je bij Staadegaard Groep B.V. je hart ophalen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, repareren en onderhouden van tractoren en landbouwmachines samen met je collega's.
 
Overige functie-eisen :
 
-          MBO opleiding in techniek;
 
-          Meerdere jaren aantoonbare ervaring in de mechanisatie is een pré;
 
-          Kennis van elektronica en hydrauliek;
 
-          Hoge mate van klantgericht denken en handelen;
 
-          Geen 8 tot 5 mentaliteit;
 
-          No-nonsense mentaliteit en beschikken over gezonde dosis humor.
 
Arbeidsvoorwaarden:
 
Staadegaard biedt een uitdagende, afwisselende functie in een verjongend bedrijf, goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. De cao van het Metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.
 
Is dit jouw toekomstige baan en volgende stap? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en cv naar Staadegaard via hrm@staadegaard.nl. We nemen dan spoedig contact met je op.
 
Mocht je nog verdere inlichtingen willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Robert van der Leeden via 0499-422435.

 

VACATURE: Verkoper Landbouw (regio Brabant)

WEGENS UITBREIDING VAN ONS VERKOOPTEAM ZOEKT STAADEGAARD COMMERCIEEL TALENT!

Heb jij passie voor verkoop en techniek en een grote affiniteit met de agrarische sector. Ben je daarnaast enthousiast, betrokken, resultaatgericht en denk je in oplossingen voor de klant? Lees dan snel verder!
 
Wat je familie en vrienden denken dat je doet:
In een strak pak rondrijden in een auto van de zaak, je collega’s telefonisch lastig vallen en koffie drinken met (potentiële) klanten. 
Wat je écht doet in deze uitdagende functie:
Als vertegenwoordiger landbouw ben je het aanspreekpunt voor onze relaties in regio Brabant. Je onderhoudt intensief contact met bestaande relaties en werkt actief aan het werven van nieuwe klanten. Je vertegenwoordigt een aantal topmerken in de landbouwmechanisatie, waaronder John Deere, Veenhuis, Kverneland, Vicon, Fliegl, Siloking en Giant.
 
Dit is de bagage die je meeneemt:
• MBO/HBO opleiding in commercie en/of techniek;
• Je bent bekend met landbouwtechniek en weet hoe landbouwmachines werken;
• Je weet hoe je overweg kan met Microsoft Office en Outlook;
• Hoge mate van klantgericht denken en handelen;
• Je bent sociaal en communicatief vaardig richting onze klanten en je collega’s
Ervaring, motivatie en passie met en voor machines is wat ons betreft belangrijker dan opleiding. Zowel ervaren als minder ervaren vertegenwoordigers worden uitgenodigd om te reageren.
Ons aanbod:
Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige functie in een verjongend bedrijf met een prima salaris en bonusregeling. Bovendien krijg je een auto, telefoon én laptop van de zaak en kan je jezelf blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en (product)trainingen. 
 
Jouw werkweek duurt van maandag tot en met vrijdag en op roosterbasis worden er ook ochtenden op zaterdag op de vestiging gewerkt. Daarnaast ondersteun en vertegenwoordig je Staadegaard zowel intern als extern op beurzen en evenementen. 
 
Zie jij deze uitdaging zitten en ben jij net als Staadegaard  klaar voor de toekomst? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief + CV naar hrm@staadegaard.nl
 
Heb je nog vragen over deze mooie vacature? Geen probleem! Neem dan gerust contact op met Simon Staadegaard via 06-53327673.