Vacatures Simpelveld

Momenteel hebben wij 1 vacature voor onze vestiging in Simpelveld. Word jij onze nieuwe allround monteur of commercieel baliemedewerker? Stuur je motivatie + CV naar hrm@staadegaard.nl.

VACATURE: Allround Monteur

Heb jij een passie voor de landbouwtechniek en de wil om je te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze monteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf en wij zoeken daarvoor personen met een passie voor de landbouwtechniek een servicegerichte en enigszins commerciële houding en daarnaast de behoefte om zichzelf te blijven ontwikkelen. Verder ben je enthousiast, betrokken, resultaatgericht en denk je in oplossingen. Als allround monteur landbouw kun je bij Staadegaard Groep B.V. je hart ophalen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, repareren en onderhouden van tractoren en landbouwmachines samen met je collega's.

Overige functie-eisen :

-          MBO opleiding in techniek;

-          Meerdere jaren aantoonbare ervaring in de mechanisatie is een pré;

-          Kennis van elektronica en hydrauliek;

-          Hoge mate van klantgericht denken en handelen;

-          Geen 8 tot 5 mentaliteit;

-          No-nonsense mentaliteit en beschikken over gezonde dosis humor.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Staadegaard/M. Grooten biedt een uitdagende, afwisselende functie in een verjongend bedrijf, goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. De cao van het Metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing.

Is dit jouw toekomstige baan en volgende stap? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie en cv naar Staadegaard via hrm@staadegaard.nl. We nemen dan spoedig contact met je op.

Mocht je nog verdere inlichtingen willen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Dionne Grooten via 045-544 15 68.