5.000.000 John Deere zitmaaiers!

14 maart

5.000.000 John Deere zitmaaiers!

14 maart

John Deere Power Products viert een mijlpaal.

John Deere heeft onlangs een mijlpaal behaald met het produceren van de vijf miljoenste zitmaaier die in de Power Products Factory in Greeneville, Tennessee gebouwd is.

“De productie van de vijf miljoenste zitmaaier is een belangrijke mijlpaal voor het Power Products team, John Deere en onze trouwe klanten,” zei Factory Manager Jeff Hollett. “We zijn enorm trots op datgene dat we hier hebben gebouwd, vijf miljoen machines”. Deze fabriek is verantwoordelijk voor de productie van veel van de iconische groene grasmaaiers. De fabriek werd opgericht in 1988 en vierde haar 30e verjaardag in juli vorig jaar. Momenteel produceert de Power Products fabriek de John Deere X100 modellen, maar ook de wendbare Z300, Z500 serie en ZTrack Zero-Turn maaiers.

“De productie van 5.000.000 eenheden zet echt in perspectief waar we hier dagelijks mee bezig zijn.” Zei Hollet. “Het is meer dan alleen het produceren van machines die helpen om het gazon te onderhouden. Het gaat over onze tomeloze inzet voor kwaliteit en integriteit. Dit is de enige manier waarop we in staat waren om deze mijlpaal te bereiken, dit is een bewijs van het lange termijn succes van John Deere Power Products.”

Klik hier voor ons brede aanbod John Deere zitmaaiers!