Coronavirus: onze maatregelen om u van dienst te kunnen blijven (UPDATE)

17 maart

Coronavirus: onze maatregelen om u van dienst te kunnen blijven (UPDATE)

17 maart

UPDATE 27-3-2020 – Aangescherpte maatregelen

Staadegaard. Op grond van kwaliteit sinds 1933. – Ook in tijden van COVID-19

Deze kwaliteit proberen wij ook in deze bijzondere tijden te waarborgen. We blijven namelijk voor u klaar staan in deze tijd, want veel van uw werkzaamheden gaan gewoon door. Echter vraagt dit wel om extra maatregelen die wij treffen en informeren wij u via dit bericht dan ook graag hoe we dit, samen met u, de komende tijd zullen doen.

Vanzelfsprekend volgen wij de aangescherpte richtlijnen van het RIVM met betrekking tot gezondheid en hygiëne. Concreet betekent dit voor ons en uzelf:

  • We houden ons aan de voorgeschreven 1,5 meter afstand, vermijd fysiek contact;
  • Heeft u klachten zoals verkoudheid, niezen, keelpijn of koorts? We verzoeken u dan onze vestigingen niet te bezoeken;
  • De kantine en werkplaats zijn uitsluitend toegankelijk voor Staadegaard werknemers;
  • Komt u uw machine brengen voor onderhoud? Meld u zich dan bij het onderdelenmagazijn;
  • Heeft u onderdelen nodig? Bestel deze dan bij voorkeur telefonisch of per email. We laten u weten zodra de onderdelen voor u klaar staan op de vestiging;
  • Onderdelen liever niet afhalen? Laat dit ons weten, want we kunnen deze naar u verzenden;
  • We nemen tijdelijk geen contant geld aan en verzoeken u daarom per PIN te betalen op de vestigingen;
  • Afspraak met een vertegenwoordiger of servicemonteur? Neem dan telefonisch contact op en bekijk samen de situatie en de mogelijkheid om een afspraak te maken;
  • Handen worden met grote regelmaat gewassen en pinautomaten, openbare bedrijfsmiddelen en toegangsdeuren gereinigd;
  • Wij werken met uitsluitend fitte werknemers op de werkvloer en op locatie.

Een vertegenwoordiger of servicemonteur bij u op bezoek?

Onze vertegenwoordigers en servicemonteurs zullen u uitsluitend op afspraak en in overleg bezoeken. Hierbij worden vanzelfsprekend wederzijds de richtlijnen betreft hygiëne in acht genomen. Pauzeren wordt gedaan in de servicebus of auto en dus niet in een kantine of andere gezamenlijke ruimtes. Bovendien beschikken onze servicecollega’s op locatie over hygiënische doekjes, water en zeep.

Wenst u een afspraak met een vertegenwoordiger of een bezoek van een servicemonteur, neem gerust contact op. We zullen dan eerst samen telefonisch bekijken hoe de situatie is, of we u op afstand kunnen helpen en bepalen dan of een afspraak mogelijk is.

Farmsight, Staadegaard

Bij ons op bezoek voor onderhoud of reparatie?

Wij gaan er vanuit dat wanneer u ons bezoekt, dat u geen gezondheidsklachten heeft. Indien u onze vestigingen bezoekt voor onderhoud, parkeer uw machine dan buiten de werkplaats. Om gezondheidsrisico’s uit te sluiten verzoeken wij bezoekers van Staadegaard niet binnen te komen in onze werkplaats. Meld u zich bij het onderdelen magazijn. Onze collega’s zullen in de werkplaats zorg dragen voor uw machines en er wordt telefonisch contact opgenomen wanneer u de machine weer kunt komen halen.

(Vertegenwoordigers van toeleveranciers verwelkomen wij graag weer zodra de geldende maatregelen zijn ingetrokken)

Onderdelenservice

Onze onderdelenmagazijnen zijn gewoon geopend en u kunt deze telefonisch bereiken of bij noodzaak bezoeken. Bij voorkeur verzoeken wij u uw onderdelen telefonisch of per e-mail te bestellen en zullen wij u informeren zodra deze binnen zijn.

Afhalen of verzenden – we horen het graag!
U kunt uw onderdelen afhalen op onze vestigingen op instructie van onze collega’s van de betreffende onderdelenbalie. Indien gewenst kunnen wij de onderdelen ook opsturen naar uw adres. Informeer hiervoor bij de collega’s van onze onderdelenmagazijnen.

(LET OP: Wij nemen tijdelijk geen contact geld aan, dus verzoeken we u op de vestigingen te betalen per PIN).

Magazijn onderdelen

Graag willen we nogmaals benadrukken dat we u ondanks voor u klaar staan. Wij danken u voor het begrip en de medewerking in deze bijzondere situatie.

Met vriendelijke groet,

Team Staadegaard