Thema ‘Kunstgras circulair’ – GreenLive tour 2019 groot succes!

22 mei

Thema ‘Kunstgras circulair’ – GreenLive tour 2019 groot succes!

22 mei

De GreenLive tour is al jarenlang hét evenement voor grasverzorging op het gebied van natuur- en sportvelden.

Ook de 2019 editie van de GreenLive tour, mogelijk gemaakt door GKB Machines, was weer goed bezocht. Dit jaar draagt de GreenLive tour het zeer actuele thema ‘kunstgras circulair‘.

Tijdens deze editie werd de gehele cyclus van aanleg tot recycling van kunstgras-sportvelden belicht in, wellicht voor de hand liggend, een sportieve omgeving: voetbalstadion de Kuip in Rotterdam. Vanzelfsprekend was ook Staadegaard bij deze tour aanwezig om kennis te delen en nemen in de recente ontwikkelingen op het gebied van sportveldonderhoud.

Het interessante programma bestond onder andere uit pakkende seminars van Arjan Knottnerus (Director Business Development bij Tarkett Sports B.V.) en Teun Wouter (Directeur TopGrass B.V.).

GreenLive, Tour, 2019, Staadegaard, GKB, Machines, sportveldonderhoudGreenLive, Tour, 2019, Staadegaard, GKB, Machines, sportveldonderhoudGreenLive, Tour, 2019, Staadegaard, GKB, Machines, sportveldonderhoudGreenLive, Tour, 2019, Staadegaard, GKB, Machines, sportveldonderhoud

Aansluitend op de seminars werd er een diversiteit aan demonstraties gehouden, waar ook enkele primeurs van GKB Machines (in prototypes) te zien waren. Deze boeiende dag werd afgesloten met een kijkje bij de aanleg van een volledig nieuw hybride sportveld.

Wij danken alle deelnemers voor hun medewerking en belangstelling!