Onze maatregelen i.v.m. Covid-19

16 december

Onze maatregelen i.v.m. Covid-19

16 december
Geachte klant,
Gezien de huidige maatregelen omtrent het Covid 19 virus en de lockdown die de overheid heeft ingesteld tot en minste 19 januari 2021, gelden de volgende regels bij onze vestigingen.
De vestigingen zijn ingericht voor reparaties en onderhoud en zijn daarom een uitzondering voor de detailhandel. Dit houdt in dat werkplaatsen, het magazijn en de winkel voor deze doelen geopend mogen blijven. De merchandise-hoek van de vestigingen zullen wel gesloten zijn. Dit betekent:
π“π¨πžπ πšπ§π 
De werkplaatsen voor reparatie en onderhoud zijn dus gewoon open, maar de toegang tot onze showroom voor het winkelend publiek en winkelverkoop is helaas niet toegestaan;
π•πžπ«π€π¨π¨π©
Voor de aankoop van machines en/of onderdelen kunt u onze vertegenwoordigers telefonisch of via email benaderen voor een afspraak.
𝐁𝐞𝐬𝐭𝐞π₯π₯𝐞𝐧 𝐞𝐧/𝐨𝐟 𝐑𝐚π₯𝐞𝐧 𝐞𝐧 π›π«πžπ§π πžπ§ 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐞π₯𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐦𝐚𝐜𝐑𝐒𝐧𝐞𝐬
Het is wel mogelijk om onderdelen en machines op te halen en te brengen. Dit geldt ook voor het kopen en laten repareren van de machines en onderdelen bij een van onze vestigingen.
Afhankelijk van de locatie en situatie binnen onze vestigingen kunt u de goederen afhalen of afleveren bij de ingang van de showroom of werkplaats.
π‹πžπ―πžπ«π’π§π 
Onderdelen kunnen ook geleverd worden bij u op het bedrijf. Dit doen we in deze periode kostenloos wanneer de totale ordergrootte meer dan € 250,- bedraagt.
Het bestellen van onderdelen en machines kan telefonisch, maar dit kan ook via een van onze websites en webshops.
Algemene website : www.kraakman.com
Onderdelen : www.sthparts.nl
π‘πˆπ•πŒ
Onze collega’s houden zich vanzelfsprekend aan de richtlijnen opgesteld door het RIVM. Wij komen bij een vooraf gemaakte afspraak graag bij u langs mits u geen symptomen heeft, er wordt fysieke afstand bewaard, geen handen geschud en rekening gehouden met hygiΓ«ne maatregelen. Dit geldt ook voor uw bezoek aan een van onze vestigingen.
Wij zullen ervoor zorgdragen dat u de dienstverlening krijgt die u van ons gewend bent. Voor meer informatie kunt u zich richten tot een van onze collega’s op de vestigingen.
Met vriendelijke groet,
Directie Kraakman