Onze tuin- en parkmonteurs volop in de voorbereidingen van het voorjaar

19 februari

Onze tuin- en parkmonteurs volop in de voorbereidingen van het voorjaar

19 februari

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Voor onder andere de groenprofessionals, gemeenten en golfbanen staat het nieuwe maaiseizoen alweer snel voor de deur.

Naast de laatste werkzaamheden voor het winteronderhoud wordt er in onze tuin- en park werkplaatsen ook al flink gewerkt om weer diverse nieuwe machines afleveringsklaar te maken voor het komende voorjaar.

Onder andere enorm wendbare John Deere Z997R ZeroTurn maaiers en John Deere 1585 TerrainCut frontcirkelmaaiers staan binnenkort klaar om te beginnen aan een jarenlang John Deere maai-avontuur.

Deze maaiers zijn uitermate geschikt voor maaiwerkzaamheden voor onder andere het openbaar groen, parken, speelvelden en sporttereinen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze professionele maaiers? Neem dan een kijkje of neem contact op met onze Tuin-, Park- & Golfspecialisten Henk Jansen (Regio Brabant – 06 29 56 06 77)  of Rutger Hinderks (Regio Limburg – 06 82 31 67 40).