Precisielandbouw

Nauwkeurig en voorspellend werken, zowel in het veld als tijdens de voorbereiding van uw teelt en oogst. Precisielandbouw wordt mogelijk met de bewezen Agrarische Management Services van John Deere.

GPS systemen

De GPS systemen worden door John Deere zelf ontwikkeld, waardoor Kraakman als dealer zowel aanspreekpunt is voor uw machine én uw GPS systeem. Dit zorgt ervoor dat alle componenten optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Ons specialisme ligt in het advies en opbouwen van John Deere GPS systemen in binnen én buitenland. Kraakman verzorgt niet alleen het opbouwen van GPS systemen op John Deere machines, maar ook op andere merken en machines zoals Vredo en Ploeger. Ook voor kilversystemen, sectiecontrole (ook in combinatie met hondegang) of toepassingen op zelfgebouwde machines hebben wij bewezen de kennis in huis te hebben.

Kortom:  uw vraagstuk. Onze exacte oplossing.

Meer weten? Neem contact op!

JDLink & MyJohnDeere – verbeter uw bedrijfsvoering 

Dit unieke systeem maakt hulp op afstand mogelijk en wordt door John Deere af-fabriek ingebouwd. JDLink maakt het mogelijk dat Kraakman met uw toestemming op afstand meekijkt, zodat instellingen en meldingen tijdens uw werkzaamheden op afstand uitgelegd en opgelost kunnen worden. Zo bent u sneller weer op weg en wordt onnodige stilstand voorkomen.

Bovendien stuurt JDLink uw persoonlijke gebruiksgegevens van de machine real-time door naar MyJohnDeere: een volgsysteem met veel mogelijkheden op het gebied van veldgrenzen, begeleidingslijnen en dekkingskaarten.

MyJohnDeere biedt ook inzichten in het managen van uw bedrijf en machinevloot, want gegevens zoals brandstofverbruik, motorbelasting, snelheid en urenstanden worden vanuit JDLink naar dit online platform gestuurd. Daarnaast kunnen ook de opbrengstkaarten van uw tractor, combine of hakselaar via MyJohnDeere inzichtelijk worden gemaakt.

Met JDLink & MyJohnDeere bent u verzekert van een back-up van uw gegevens. Bellen met uw chauffeur is verleden tijd, want u heeft u real-time inzicht in de planning en status van uw werkopdrachten.

Meer weten? Neem contact op!