Wiellader of aanbouwdelen kopen

Kwalitatief hoogwaardige wielladers, daarvoor kunt u terecht bij Kraakman. Onze wielladers zijn multi-inzetbaar en zijn voor meerdere sectoren geschikt. Wielladers worden ook wel shovels, laadschoppen of grondverzetmachines genoemd. Het zijn absolute krachtpatsers die zich keer op keer bewijzen. Naast wielladers kunt u bij ons ook terecht voor skidsteers, telescoopladers, verreikers en aanbouwdelen voor de wiellader. Wij ontzorgen onze klanten met service en kwaliteit. En dat al tientallen jaren lang!

Wendbare wielladers

Het gewicht van onze wielladers varieert van 750 tot 5200 kg. Hierdoor is de ligging van een wiellader op ruw terrein zeer stabiel en blijven ze wendbaar. Het is dan ook een graag geziene gast op diverse werkterreinen zoals de grond- weg- en waterbouw. Download gerust het complete machine-overzicht voor alle beschikbare modellen.

Kopen van een wiellader

De levensduur van een wiellader hangt af van het type werk, het merk en de mate van onderhoud af. Bij ons kunt u rekenen op pure kwaliteitsmerken. Daarnaast bieden we zowel op locatie als bij onze vestigingen professioneel onderhoud aan. Zo weet u zeker dat de gemiddelde levensduur optimaal benut wordt.

Aanbod wielladers van Kraakman

Van kleine ruimtes tot grote hoogtes en van smalle straten tot ruwe terreinen. Wij beschikken over een breed aanbod van machines geschikt voor verschillende toepassingen:

Zo is de skidsteer geschikt voor kleine ruimtes in diverse branches. De telescooplader is ideaal voor het snel en efficiënt tillen op hoogte. Met de verreiker manoeuvreert u zich makkelijk door smalle ruimtes, op ruwe terreinen en met de uitschuifbare hefarm kunt u gemakkelijk enorme hoogtes bereiken. Tot slot kunt u bij ons terecht voor meer dan 100 verschillende aanbouwdelen voor de wiellader. Met meerdere vestigingen in Nederland, zijn we altijd in de buurt. Kom gerust eens langs.

Wiellader met verschillende voorzetstukken

Van origine werd de wiellader ingezet om grote hoeveelheden grond te verplaatsen. Tegenwoordig is deze machine multifunctioneel. Door de speciale snelkoppelingen zijn de voorzetstukken snel en eenvoudig te wisselen. Hierdoor wordt de wiellader in veel verschillende sectoren toegepast. In ons assortiment beschikken we over ruim 100 aanbouwdelen. Van een wiellaadschop tot een puinbak.

Onderhoud van uw wiellader op de werkplaats

Preventief onderhoud zorgt voor lagere operationele kosten en voorkomt stilstand. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse keuringen en checks. Veiligheid en betrouwbaarheid boven alles.

Onderhoud van uw wiellader op locatie

In geval van onvoorziene stilstand kunt u rekenen op onze servicedienst. Onze deskundige medewerkers voeren de reparaties spoedig op locatie uit. Zo kunt u snel weer verder met uw werkzaamheden.

Wij ontzorgen onze klanten met service en kwaliteit. Onze specialisten staan voor u klaar. Neem contact op, bekijk onze vestigingen of vraag naar een van onze verkoopspecialisten.