Accu tuingereedschap

Of u nu een groenprofessional bent of een particuliere gebruiker, voor het onderhoud van uw tuin wilt u natuurlijk alleen het beste gereedschap. Een accu aangedreven machine is hét tuingereedschap voor de toekomst.

Kraakman heeft een uitgebreid aanbod aan accu tuingereedschap van het merk EGO. Professioneel tuingereedschap waarmee u de beste resultaten behaald. Krachtig, stil en zonder uitstoot. Bekijk het aanbod op deze pagina of neem direct contact met ons op.

De voordelen van accu tuingereedschap

Met een accu aangedreven machine werkt u niet alleen stil, maar ook resultaatgericht aan uw tuin. De machine is minstens zo krachtig als een machine met een benzinemotor en is bovendien vriendelijk voor het milieu.

En accu tuingereedschap heeft meer voordelen. Zo is het:

  • Gebruiksvriendelijk;
  • Licht van gewicht;
  • CO2 neutraal;
  • Geurvriendelijk door het ontbreken van brandstof;
  • Draadloos;

Ons assortiment accu tuingereedschap

Kraakman heeft een uitgebreid assortiment accu tuingereedschap voor zowel de particuliere als professionele gebruiker. Met krachtige bladblazers, bostrimmers en grasmaaiers, heggenscharen en zelfs kettingzagen hebben wij een antwoord op al uw tuinvraagstukken.

Heeft u liever één basismachine voor uw tuinonderhoud? Met onze veelzijdige multi-tool machine bent u op elke klus goed voorbereid.

EGO accu tuingereedschap

Van goed tuingereedschap heeft u jarenlang plezier. Daarom heeft Kraakman alleen kwalitatief hoogwaardige producten in het assortiment. Wij zijn een officiële dealer van EGO Powerplus accu tuingereedschap. Dit gereedschap kenmerkt zich door een solide bouw, krachtige accu’s met een lange levensduur en lage gebruiks- en onderhoudskosten.

De accu’s van EGO zijn zodanig ontworpen, dat ze uitwisselbaar zijn op alle machines van dit gerenommeerde merk. Bovendien is de capaciteit eenvoudig te verhogen met een extra accu en een snellader. Bekijk hier onze accu’s en laders.

Onderhoud van uw tuingereedschap

Onze tuin- en parkspecialisten staan voor u klaar met persoonlijk advies. Maar ook na aankoop kunt u terugvallen op onze kennis. Om u optimaal van dienst te zijn kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparatie aan uw accu tuingereedschap. Alleen door preventief onderhoud en tijdige reparatie profiteert u zo lang mogelijk van uw producten. Plan gerust uw afspraak in.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons accu tuingereedschap en wilt u meer informatie? Onze specialisten laten u graag alle mogelijkheden zien van het EGO tuingereedschap. Kom langs in onze winkels of neem gerust contact met ons op.