Gazonmaaiers

Of u nu een groot gazon of juist een kleine tuin heeft, in ons ruime assortiment van kwalitatief hoogwaardige robotmaaiers, loopmaaiers en zitmaaiers vindt u zeker een gazonmaaier die perfect bij uw wensen past. Bovendien kunnen wij scherpe financieringsoplossingen bieden voor de aanschaf van een gazonmaaier. Neem vooral contact met ons op of kom langs bij een van de vestigingen van Kraakman Staadegaard BV. U bent van harte welkom!

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een gazonmaaier?

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben we hieronder een paar tips op een rij gezet:

  • Voor de aankoop van een gazonmaaier hebben we uit ervaring geleerd dat kwaliteit vrijwel altijd loont op de lange termijn.
  • Bepaal de maaibreedte voor uw gazon. Tot een gazon van 300m2 kun u met een maaibreedte van 40 cm prima uit de voeten. Heeft u een groter gazon? Dan is een grotere maaibreedte aan te raden.

Een benzinemaaier heeft meer kracht dan een accu of elektrische maaier en daarmee ook meer capaciteit. Bij de echte grote gazons van bijvoorbeeld meer dan 1500 m2 is een zitmaaier aan te raden. Hiermee kunt u in relatief korte tijd meer maaien, want een zitmaaier is enorm krachtig en heeft doorgaans een maaibreedte van 92 tot wel 137 centimeter.

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar kies een maaier die goed past bij uw tuinsituatie. Heeft u één groot gazon of juist een gazon dat in twee of meer gebieden ligt? Hoeveel vierkante meters moeten er gemaaid worden? Heeft u hellingen? Dit zijn allemaal vragen om uzelf te stellen en tot de juiste keuze te komen. Zoek dus de machine die bij u past: veel opties zijn niet altijd nodig.

  • Koop geen kooimaaier als u een klepelmaaier nodig hebt (en vice versa natuurlijk). Denk goed na over het soort gras dat u in uw tuin heeft en het type terrein dat u heeft.
  • Zorg ervoor dat de maaier krachtig genoeg is. Het kan verleidelijk zijn om geld te besparen door een gazonmaaier te kopen met een minder krachtige motor. Vergeet echter niet dat die paar kilowatt of PK juist het verschil kan maken.

Breed aanbod aan loopmaaiers

Bij Kraakman Staadegaard BV vindt u een zeer compleet assortiment aan John Deere loopmaaiers, ofwel duwmaaiers.

Voor alle modellen geldt natuurlijk de welbekende hoge kwaliteit, maar er zijn ook enkele verschillen:

  • Elektrische grasmaaiers zijn schoon, lichtgewicht, onderhoudsarm en gemakkelijk te gebruiken.
  • Benzine grasmaaiers zijn over het algemeen krachtiger, geschikt voor vrijwel iedere ondergrond.
  • Accugazonmaaiers hebben de voordelen van zowel een elektrische- als een benzine grasmaaier.
  • Mulchmaaiers zijn gazonmaaiers met speciaal ontworpen messen die het gemaaide gras zo kort en klein maken, dat het kan blijven liggen als voeding voor uw gazon. U hoeft dus niet meer te harken.

Diverse robotmaaiers en zitmaaiers

Naast loopmaaiers vindt u bij ons ook een ruime keuze aan robotmaaiers en zitmaaiers van onder andere John Deere.

  • De robotmaaiers zijn ideaal als u geen tijd of zin heeft om te maaien en u het gras kort wilt houden.
  • Met een zitmaaier kunt u ontspannen en comfortabel aan het werk en bent u zeker van jarenlang maaiplezier.

Uw juiste keuze, onze zorg

Bij Kraakman Staadegaard BV kunt u naast de aankoop van uw gazonmaaier, ook terecht voor onderhoud, reparatie en losse onderdelen. Gaat er dus onverhoopt iets stuk of wilt u slijtage voorkomen? Dan kunt u altijd bij ons terecht.

Wij staan 100% garant voor een goede service. U kunt met recht vertrouwen op onze gedegen kennis, jarenlange ervaring en geschoolde medewerkers, die u graag voorzien van het juiste advies.

Persoonlijk gazonmaaier advies

Het kopen van een gazonmaaier lijkt eenvoudig, maar toch slaat vaak de twijfel toe. Het online aanbod is immens, maar Kraakman Staadegaard BV helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Heeft u ondanks bovenstaande informatie, behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de allerbeste gazonmaaier voor uw situatie. Een grasmaaier die bij u en uw tuin past, waarvan u jarenlang plezier zult hebben!