Loopmaaier kopen?

Bij Kraakman Staadegaard vindt u een uitgebreid assortiment aan loopmaaiers. Van de klassieke benzine grasmaaier tot aan elektrische maaier, accumaaier, mulchmaaier en zelfs loopmaaiers voor professioneel gebruik. Hoe groot of klein uw grasoppervlakte ook is, wij hebben de perfecte grasmaaier. Voor een mooi gazon, jaar in jaar uit!

Wilt u een loopmaaier op benzine of toch liever op een accu? Gaat u voor een elektrische maaier? Mulchen zodat het gras kan blijven liggen en u minder kunstmest nodig heeft? Bij Kraakman Staadegaard hebben wij alle beschikbare loopmaaiers van John Deere en de EGO accu gazonmaaier in huis.

Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u gegarandeerd de juiste loopmaaier. Neem daarom nu contact met ons op. Of bezoek een van de vestigingen van Kraakman Staadegaard BV. Wij heten u van harte welkom in onze showrooms en leggen u alle mogelijkheden met plezier uit.

Waar moet u bij het kopen van een loopmaaier op letten?

Een mooi en gezond gazon vergt onderhoud. Want alleen door regelmatig én op de juiste manier te maaien krijgt u een goed gesloten grasmat. Waar moet u aan denken bij de aanschaf van een loopmaaier?

Voor al onze loopmaaiers geldt dat ze uiterst wendbaar en in hoogte verstelbaar zijn. U moet wel rekening houden met de gewenste maaibreedte. Hieronder geven we per soort loopmaaier de belangrijkste informatie en de maximale maaibreedte aan:

  • Met onze elektrische grasmaaier stopt u eenvoudig de stekker in het stopcontact en u bent klaar voor de start. Ze zijn geschikt voor tuinen tot 600m2.
  • Een benzinemaaier, ook wel motormaaier genoemd, is een veel gebruikte maaier. De krachtige motor maakt deze maaier geschikt voor grasoppervlaktes tot maar liefst 2500 m2.
  • De mulchmaaier laat het fijn versnipperde gras terug tussen de grassprieten vallen. Daarmee voorziet u uw gras direct van meststof. U kunt de mulchmaaier gebruiken voor gazons tot 2000m2.
  • Met een accumaaier maait u zonder snoer of brandstof. Ze zijn een stuk stiller en stoten geen uitlaatgassen uit. Onze John Deere accumaaiers zijn geschikt voor kleine tuinen tot 320m2, de EGO accumaaier is geschikt voor elk formaat gazon.

Ook een loopmaaier vraagt om regelmatig onderhoud!

Ben lief voor uw gazon en onderhoudt uw loopmaaier goed. Dat gaat bij een loopmaaier heel eenvoudig. Vuil en grasresten aan de messen verwijdert u gemakkelijk met borstel of doek.

Belangrijk is ook dat de maaimessen goed scherp blijven. Is een mes bot? Dan scheurt en versnippert het gras, waardoor ziekten en ongedierte in het gras kunnen komen. In onze blog leest u meer informatie over het onderhoud van uw grasmaaier.

Jaarlijks onderhoud aan uw loopmaaier door Kraakman Staadegaard

Haal het allerbeste uit uw loopmaaier en breng hem één keer per jaar naar ons. Met bijna 90 jaar ervaring zijn wij experts in het onderhouden en repareren van grasmaaiers. Bovendien hebben wij een breed assortiment aan onderdelen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar.

Neem  telefonisch contact op met een van onze vestigingen of plan een onderhoudsbeurt in via de knop ‘Plan Onderhoud’ boven in het menu.

Neem contact met ons op voor de beste loopmaaier voor u

Welke loopmaaier u ook wenst, bij Kraakman Staadegaard vindt u een ruime keuze een kwalitatief hoogstaande loopmaaiers. Voor jarenlang maaiplezier.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze loopmaaiers.

Wij helpen u graag bij al uw vragen en natuurlijk het maken voor de juiste keuze loopmaaier. Zelf hoeft u nog maar één ding te doen: maaien!