Kipper kopen?

Wilt u een kipper kopen? Kraakman Staadegaard BV heeft een breed aanbod aan kippers en silagewagens van top merken. Bekijk ons aanbod hieronder, of lees verder voor meer informatie.

Toepassingen kipper

Een kipper, ook wel kipwagen of kiepwagen genoemd, wordt voornamelijk gebruikt in de tuin- en landbouw. Daarnaast zijn ze ook populair in de grondverzetindustrie. In de tuinbouw en parkonderhoud worden kippers voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van tuinafval/groenafval zoals bladeren, takken en zand.

De kipwagen beschikt over een hydraulische hefboom. Hiermee kan de laadbak naar achter kantelen om lading gemakkelijk te lossen.

Daarnaast zijn de kiepwagens voorzien van grote stevige banden en een flexibel onderstel, waardoor ze inzetbaar zijn op ruwe terreinen met los zand of zwaardere omstandigheden.

Assortiment kippers

Het assortiment van tuinbouw kippers bestaat bij Kraakman Staadegaard BV uit de volgende merken:

Fliegl kippers en aanhangwagens

De fliegl kippers en aanhangwagens bieden de oplossing voor het vervoer van diverse bulkladingen. Met tandemassers en drieasser kippers en aanhangwagens kunnen grote en zware ladingen zonder probleem vervoerd worden.

Rolland kipper

De Rolland kipper staat bekend om zijn spraakmakende uiterlijk en degelijkheid. Het assortiment bestaat uit tandem- en drieasser kippers. De kippers van het merk Rolland zijn geschikt voor de zwaardere werkzaamheden.

Schuitemaker kipper

De schuitemaker kipper en silagewagens zijn herkenbaar aan de geelrode kleurstellingen. Deze tandem- en drieassers beschikken over optionele toevoegingen als doseerwalsen, mechanische aandrijvingen, meelopende en gedwongen sturing en nog veel meer.

Naast onze tuinbouw kippers hebben wij ook een breed assortiment landbouwkippers en transportwagens.

Gebruikte kipper kopen bij Kraakman Staadegaard BV

Naast nieuwe kippers heeft Kraakman Staadegaard BV ook een wisselend aanbod in gebruikte kippers. U kunt ook bij ons terecht voor onderdelen. Voor het aanbod van tweedehands materiaal kunt u onze occasions bekijken.

Volledige kipper service

Bij Kraakman Staadegaard BV houdt de service niet op bij het leveren van kippers, u kunt bij ons ook terecht voor:

Onderhoud en reparatie

Heeft uw kipper mankementen of wilt u dit voorkomen? Dan staan de specialisten van Kraakman Staadegaard BV voor u klaar. Onze specialisten voeren zowel reparaties als preventief onderhoud aan uw kipper uit. Dit kan zowel op locatie of bij een van de servicelocaties van Kraakman Staadegaard BV.

Onderdelen

Voert u uw onderhoud in eigen beheer uit? Dan is het belangrijk dat u uw kipper van de juiste onderdelen voorziet. Kraakman Staadegaard BV beschikt over een breed assortiment kipper-onderdelen.

Financiering

Wilt u uw investering in een kipper deels of volledig financieren? Kraakman Staadegaard BV bekijkt graag met u en onze partners naar een passende oplossing. Hierbij kunt u gebruik maken van operational en financial lease.

Keuringen en checks

Als eigenaar van machines en werktuigen moet u beschikken over de juiste keurmerken. Kraakman Staadegaard BV is een erkend SKL en VA keurstation. Daarnaast voeren wij expert checks uit, zodat u weet wat de staat is van uw machinepark. Voor meer informatie bekijkt u onze keuringen & checks pagina.

Kipper kopen bij Kraakman Staadegaard BV?

Heeft u interesse in het kopen van een kipper of wilt u graag advies over de beste oplossing die bij u past? Bekijk ons aanbod online, download onze brochures op de productpagina’s of neem direct telefonisch contact op met ons verkoopteam, via 0499 – 422 435 of stuur een mail naar info@staadegaard.nl. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een vestiging bezoeken bij u in de buurt. Onze experts staan graag voor u klaar.