Mini tractor kopen? Kleine tractor, grote prestaties

Bij ons vindt u een totaalaanbod van John Deere compact tractoren. Ideaal voor terreinonderhoud rondom uw woning, boerderij of openbaar groen.

Onze compacte tractoren zijn stuk voor stuk wendbaar en krachtig, met een vermogen tot maar liefst 66 pk. Daarnaast bieden de mini tractors uitzonderlijke prestaties en tal van (uitbreidings-)mogelijkheden.

Door de uitstekende onderhoudsservice en de hulp bij het eventueel financieren van uw tractor, bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos genieten van uw aankoop.

Een mini tractor voor ieder terrein

De volledige John Deere mini trekker-serie is uitstekend uitgerust, multifunctioneel en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ongeacht welke compacte tractor u kiest, één ding blijft constant: superieure prestaties en de welbekende John Deere kwaliteit.

Met zekerheden zoals krachtige motoren, automatische transmissies met twee pedalen en volledig geïntegreerde cabines, is geen taak te groot voor deze trekkers. Laat u dus niet misleiden door het formaat!

Stap vooral eens binnen bij een van de vestigingen van Kraakman Staadegaard BV om een mini tractor te vinden die bij u past.

Van 25 tot 66 pk aan mini tractors

Om u meer inzicht te geven over ons aanbod van mini tractors, zetten we hieronder in het kort de vijf verschillende series op een rij:

  • Onze kleinste mini-tractoren zijn die uit de 1-serie. Deze mini trekker is compact van formaat en met een vermogen tot 26 pk krachtig genoeg om meerdere taken uit te voeren. Dit is een tuintrekker waarmee u gemakkelijk kunt wisselen tussen gereedschappen en werktuigen.
  • De compacte tractoren uit de 2-serie zijn klaar voor elke uitdaging. Ze zijn eenvoudig te bedienen, stabiel, betrouwbaar en hebben diverse cabine-, lader- en maaidek-opties. Ontworpen met de kracht en productiviteit van een mintractor, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit, veelzijdigheid en kostenefficiëntie.
  • Bouwen, maaien, graven en bewerken: het is allemaal geen probleem voor de compacte allround mini tractoren uit de 3-serie. Deze multifunctionele trekkers combineren eenvoud en bedieningsgemak met functies die u normaal alleen op een ‘grote tractor’ vindt. Denk aan Twin Touch-pedalen en stuurbekrachtiging. De mini tractors uit de 3-serie zijn zowel verkrijgbaar in standaarduitvoering als met een hele reeks geavanceerde functies.
  • De koning van de series compacte tractoren van John Deere is de 4-serie. In deze serie vindt u eersteklas tractors met ultramoderne technologie en een vermogen tot wel 66 pk. Ze hebben onder meer dezelfde betrouwbare eindaandrijving als die grotere tractoren hebben. Daarnaast hebben de tractors uit de 4-serie intelligente common-railmotoren, een ergonomische joystick en een scala aan uitbreidingsmogelijkheden.
  • De tractoren uit de 5-serie zijn een klasse apart! Boordevol kracht en met meer functies voor veelzijdigheid en comfort dan ooit. Dit type tractor heeft bovendien de mogelijkheid voor een extra grote comfortcabine en een open kap of een laag cabine dak (ideaal voor stallen of schuren).

Jarenlang zorgeloos plezier van uw mini tractor

Jarenlang zorgeloos plezier van uw mini tractor: daar kunt u 100% van op aan met de vermaarde Kraakman Staadegaard BV service! Naast een goed advies, bieden wij u namelijk diverse financieringsmogelijkheden, waarbij we naar uw specifieke situatie kijken en tot de beste financieringsoplossing komen.

Daarnaast kunt u bij ons ook altijd terecht voor onderhoud, reparatie en losse onderdelen van uw compact trekker. Met een uitgebreide onderdelenvoorraad, ons team aan specialisten en 24/7 servicedienst, weet u zeker dat u uw compacte tractor nooit lang hoeft te missen.

Persoonlijk advies voor een passende mini tractor

Een compact tractor is precies wat de naam aangeeft: een kleine utility tractor die geschikt is voor lichtere werkzaamheden en niet veel opslagruimte in beslag neemt. Binnen de series vindt u diverse varianten en tal van uitbreidingsopties. Alle informatie daarover vindt u op de betreffende pagina’s hierboven.

Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat u graag persoonlijk advies wilt. Neemt u dan vooral contact met ons op.

De deskundige medewerkers van Kraakman Staadegaard BV helpen u met plezier.

Neem contact op