Hakselaar kopen

Na het snoeien van bomen, struiken en heggen, kost het opruimen van al dat groenafval u vaak nog veel energie en moeite. Met een hakselaar van Kraakman is dat verleden tijd. U versnippert de takken, bladeren en het overige tuinafval snel en eenvoudig. Daarna hoeft u het versnipperde groen alleen nog maar af te voeren of te composteren. Wilt u een hakselaar kopen? Bekijk ons uitgebreide aanbod van kwalitatief hoogwaardige hakselaars.

Hoe werkt een tuinhakselaar?

Gaat u met een hakselaar aan het werk, dan wordt het tuinafval allereerst een trechter ingetrokken. Daarna wordt het door zeer scherpe messen of door een wals fijngesnipperd, waardoor het afval voor u gemakkelijk af te voeren of te composteren is.

Sommige hakselaars worden aangedreven met een elektrische motor. Andere werken op een benzinemotor. Welke hakselaar het best bij u past, hangt af van het afval dat u wilt versnipperen. Benzine-hakselaars hebben meestal een wat groter vermogen en zijn dus geschikter om grof tuinafval mee te versnipperen. Elektrische hakselaars zijn minder geschikt voor grof groen, maar hebben meer dan genoeg vermogen voor het versnipperen van dunne takken en onkruid.

Versnipper uw tuinafval met een hakselaar

In veel (grote) tuinen is een hakselaar een handig hulpmiddel. Uw tuinafval versnipperen scheelt u een hoop opruimwerk. Bovendien zijn hakselaars eenvoudig in gebruik. Of het nu gaat om bladresten en pas gemaaid gras of om grote en dikke takken, met een hakselaar ruimt u het snel en makkelijk op.

Een hoogwaardig aanbod hakselaars

Hakselaars zijn er in allerlei varianten. Bij Kraakman bent u verzekerd van een hakselaar die past bij uw wensen. Wij verkopen hakselaars van gerenommeerde merken en hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u een betrouwbare, gebruiksvriendelijke hakselaar kopen? Bekijk dan ons aanbod.

Eliet hakselaars

Zoekt u een hakselaar die takken, blad en ander tuinafval met een dikte van 3 tot 16 centimeter zonder moeite versnippert? Dan zijn de hakselaars van Eliet uitermate geschikt. Eliet heeft hakselaars in allerlei soorten en maten, zowel elektrisch als aangedreven door brandstof. Of u nu particulier of groenprofessional bent, Eliet heeft gegarandeerd een hakselaar die bij u past.

VanDaele hakselaars

Voor het versnipperen van grof tuinafval, is een VanDaele hakselaar een goede keuze. Voor deze hakselaars is geen tak te groot of te dik. De sterke versnipperaars van VanDaele verwerken takken en ander tuinafval tot een dikte van wel 40 centimeter.

Onderhoud van uw tuinhakselaar

Het gebruik van een tuinmachine als een hakselaar, brengt automatisch onderhoud met zich mee. Om de levensduur zo lang mogelijk te houden, is het belangrijk dat u de afvalresten goed uit de machine verwijdert na het versnipperen. Smeer daarnaast het snijgereedschap regelmatig in om de soepelheid te behouden en om roest te voorkomen.

Ook groter onderhoud is af en toe nodig. Daarvoor kunt u met een gerust hart bij ons terecht. Bij Kraakman hebben we een professioneel team, dat gespecialiseerd is in reparatie en onderhoud van hakselaars. Van het slijpen of vernieuwen van de messen tot kleine reparaties, we staan voor u klaar.

Wilt u een hakselaar kopen?

Overweegt u een professionele hakselaar te kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit wat het best bij u past? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen. Onze specialisten voorzien u graag van vakkundig advies.

Neem contact op