Onbezorgd aan het werk. Ons vakmanschap.

VA-keur

De VA-keur waarborgt de veiligheid van de arbeidsmiddelen zoals machines, werktuigen en gereedschappen. Kraakman is een erkend VA-keurstation en wij staan u dan ook graag bij om de veiligheid in uw bedrijfsvoering te waarborgen.

SKL Spuitkeuring

Kraakman is een erkend SKL keuringsstation dat met vakkundigheid zorgt dat u uw spuitwerkzaamheden veilig en nauwkeurig kunt uitvoeren.

In de wetgeving is opgenomen dat er alleen gewasbeschermingsmiddelen gespoten mogen worden met een veldspuit die voorzien is van een geldig SKL keuringsrapport of met veldspuiten die jonger zijn dan 3 jaar oud. Sinds 1 juli 2006 is de keuringsfrequentie driejaarlijks en het minimum. Het kan namelijk voorkomen dat bepaalde systemen andere eisen (korter dan 3 jaar) voorschrijven.

Neem contact op met uw werkplaats en plan uw SKL-keuring.

Expert Check

Uw tractor wordt gecheckt op vitale punten! Kiest u voor de basic, premium  of ultimate Expert Check? Onze experts doen u een vrijblijvend onderhoudsadvies, zodat u weet waar u aan toe bent omtrent de conditie van uw tractor.

Airco Check

Een aangenaam klimaat in de cabine maakt het werk voor de chauffeur een stuk prettiger. Met onze gespecialiseerde apparatuur checken wij uw airco bent u er zeker van dat u of uw collega’s het hoofd koel houden!

Vermogenstest

Benieuwd naar het vermogen van uw tractor? Met onze waterrem opstelling controleren wij het vermogen en stellen dit bij waar mogelijk, om zo optimaal gebruik te maken van de kracht van uw tractor.

Uitlijnen van uw banden

Bandenslijtage door een onjuiste afstelling is een veelvoorkomende situatie. Onze nauwkeurige uitlijnapparatuur zorgt er voor dat de banden van uw machine correct worden afgesteld. Minder bandenslijtage draagt bij aan een verlaging van uw operationele kosten en bovendien heeft u langer plezier van uw banden!

Messen slijpen

Het maaien van een gazon is zoveel prettiger met scherpe messen. Of het nu gaat om de messenkooien van uw professionele maaier of om de messen van uw zit-, loop of robotmaaier? In onze speciaal ingerichte tuin- en park werkplaatsen houden wij de conditie van uw maaier messcherp!

Onderhoud plannen

Plan onderhoud