Staadegaard Premium Dealer voor Carré mechanische onkruidbestrijding

31 januari

Staadegaard Premium Dealer voor Carré mechanische onkruidbestrijding

31 januari

PERSBERICHT – STAADEGAARD PREMIUM DEALER VOOR CARRÉ MECHANISCHE ONKRUIDBESTRIJDING

Importeur Pool Agri heeft wederom een sterke partner gevonden voor de verkoop van Carré in Nederland. Vanaf 1 februari 2020 neemt Staadegaard de mechanische onkruidbestrijdingsproducten van Carré op in haar leveringsprogramma. De innovatieve schoffels, wiedeggen en roterende wiedeggen krijgen via de vier vestigingen van Staadegaard voet aan de grond voor akkerbouwers en telers in Brabant en Limburg.
Het familiebedrijf Staadegaard is opgericht in 1933 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie in de landbouwmechanisatie. De professionele machines van Carré passen dan ook goed in het productprogramma van Staadegaard.

Fons Kellendonk, verkoopleider bij Staadegaard, licht toe: “vanwege de toenemende vraag naar mechanische onkruidbestrijding binnen ons werkgebied, is de samenwerking met Pool Agri voor deze machines dan ook een logische keuze om ons productportfolio uit te breiden. Carré heeft in een traject van marktonderzoek onze aandacht in uiterst positieve zin getrokken, aangezien we vanzelfsprekend de beste oplossing aan onze klanten willen bieden.”

Ook productspecialist Niels van Rossum van importeur Pool Agri is enthousiast over de samenwerking: “Wij willen graag professionele dealerorganisaties aan ons verbinden met veel kennis van de markt. Met de samenwerking met Staadegaard is dat wederom gelukt. Zo combineren we de kracht van de dealer met de kwaliteit van Carré. Telers die mechanische onkruidbestrijding willen toepassen hebben behoefte aan maatwerk en advies. De expertise en praktijkgerichte werkwijze van Pool Agri zijn hierbij doorslaggevend.”

Staadegaard, Carré, mechanische, onkruidbestrijding, onkruid, schoffel, precisie, schoffel, 3D, Camera, besturing, precicamStaadegaard, Carré, mechanische, onkruidbestrijding, onkruid, schoffel, precisie, schoffel, 3D, Camera, besturing, precicamStaadegaard, Carré, mechanische, onkruidbestrijding, onkruid, roterende, wiedeg, eg

Premium dealers GroeNoord en van Gemeren Mechanisatie (Numansdorp) gingen Staadegaard al voor in respectievelijk Noord Nederland en Zuidwest Nederland. Hiermee heeft Pool Agri een groot gedeelte van Nederland reeds afgedekt. In de overige gebieden wordt er momenteel met lokale dealers gewerkt. Er is vanuit deze gebieden veel vraag en Pool Agri verwacht dat halverwege 2020 het dealernetwerk met premiumdealers met een exclusief gebied wordt voltooid.

Bekijk hier het aanbod van Carré mechanische onkruidbestrijding.

Contact
Bent u benieuwd naar de machines van Carré of wilt u een demonstratie bijwonen? Neem dan contact op met Staadegaard. Volg de social media kanalen van Staadegaard en Pool Agri om op de hoogte te blijven van gezamenlijke evenementen.