Op grond van kwaliteit sinds 1933

Staadegaard beschikt over een breed assortiment machines en producten van gerenommeerde merken voor zowel Landbouw als Tuin, Park en Golf. Wij zijn tevens de enige officiële full-line John Deere dealer voor Zuid-Oost Nederland.

Mechanisatiebedrijf S. J. Staadegaard & Zonen B.V. is opgericht in 1933 door Simon Staadegaard. Het familiebedrijf is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming met inmiddels de 3de generatie aan het roer.

Welkom bij Staadegaard

Download onze bedrijfsbrochure

Een enthousiast en professioneel team van circa 65 medewerkers is dagelijks actief vanuit de vestigingen in  Lieshout (N-Br.), Haelen (L) Simpelveld (L) en Wijchen (GLD) om onze klanten in de regio zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zowel particuliere als professionele gebruikers weten de weg naar ons bedrijf te vinden. U kunt bij Staadegaard terecht voor de aankoop van machines, een zeer breed assortiment aan onderdelen en natuurlijk voor service en onderhoud. U kunt met recht vertrouwen op onze gedegen kennis, jarenlange ervaring en geschoolde monteurs. En natuurlijk het als geen ander weten én aanvoelen wat er leeft in uw bedrijfsvoering.

De samenwerking met Staadegaard stelt u in staat efficiënt te werken met kwalitatief hoogwaardige machines tegen zo laag mogelijke kosten.

 

Graag tot ziens bij Staadegaard! 
Directie & medewerkers

Home
Onze specialist

Meer weten over ons machineaanbod en onderhoudsmogelijkheden?

Onze specialisten in landbouw, tuin-, park & golfmachines

Automatisch op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

Ambieer jij een carriere bij Staadegaard?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken. Kijk hiernaast voor de laatste vacatures of bekijk alle vacatures.

Onderhoud plannen

Plan onderhoud