TRY & BUY actie van Vicon

14 mei

TRY & BUY actie van Vicon

14 mei

Koop nu risicoloos een Vicon machine!

Bijzondere tijden vragen om bijzondere acties. Acties waarbij we met elkaar meedenken en elkaar de hand toesteken. Daarom heeft Vicon een actie bedacht, waarbij je risicoloos een nieuwe Vicon machine kunt kopen.

Try & Buy – actie

Koop nu risicoloos een Vicon machine! Koop de machine van je voorkeur nu. Betaal nu slechts 20% aan.

Gebruik de machine, behandel de machine als een ‘goed huisvader’. Test hem in je eigen bedrijf, doe ervaringen op en beoordeel of deze machine voldoet aan je eisen. Wij noemen dat TRY.

Tevreden over de machine? Dan maak je de koop definitief. Ga door naar de BUY. En het mooie is, je betaalt de resterende 80% pas in november 2020.

Onvoldoende tevreden? Had je andere verwachtingen of zijn de bedrijfsresultaten toch iets anders uitgepakt? Retourneer de machine* We maken de koop ongedaan als je aan de actievoorwaarden voldoet en hebt voldaan.

De actievoorwaarden

In het kort zijn de spelregels verbonden aan deze try & buy-actie:

“Koop nu met 20% aanbetaling (over aankoopbedrag nieuwe machine, excl. inruil) en beslis pas op 1 november 2020. Verloopt het seizoen niet zoals verwacht? Vicon geeft u de mogelijkheid om de machine terug te doen”

*We doen niet aan kleine lettertjes, maar natuurlijk hebben we deze voorwaarden ook in een uitgebreidere versie. (Lees deze versie ook).

Vicon, fanex, schudder, gedragen, schudders, staadegaardVicon, Pendelstrooier, Schijvenstrooier, Staadegaard, Rotaflow, Geospread

Kies nu je favoriete Vicon werktuig

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Maar voorpret mogen we niet vergeten!
Heb jij jouw zinnen gezet op een nieuwe schijvenstrooier of pendelstrooiereen schudder, een hark of een maaier? Bekijk ons gehele aanbod hier.

Neem contact op met onze verkoopspecialisten voor meer informatie en mogelijkheden!